FREDAGENS!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Här har vi dagens! I ett totalt nystädat hem, finns det något skönare? Yes på fredagskvällar ska allt vara tiptop så man bara kan njuta av helgen sen. Rena sängkläder, fylld kyl och ja städat och snyggt och undanplockat i tvättstugan. Kan verkligen inte slappna av om det för smutsigt och rörigt! Och har man fyra barn så krävs det ordning och reda och regler. (Släpper man bara liite så går de ju bananas direkt;)

..

..

.

Och VAR tog det vackra majvädret vägen?? Regn och rusk och så ska det visst var den närmaste tiden. På med beigea favvokoftan i vår (alltså som jag gillar den här boxiga tjocka snygga koftan) som finns här. (Ser nästan ut som den är gjord i mocka)

.

.

.

Under den här lilla svarta klänningen! Med puffärmar och liten slits, s å söt och lagom fin ni vet. Funkar överallt. Finns här.Så tända jag brasan, igen. Fast det är något väldigt mysigt med vårregn och en sprakande brasa!

,

.

Önskar er alla en mysig fredagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

3 kommentarer till “FREDAGENS!

  1. Vilken härlig klänning! 😻
    En liten fråga om de snygga jeansen du hade när ni åkte till Köpenhamn. Lite bootcut, superfina! Vad månne dessa ha varit? 😃 Ha en fin helg!

  2. Jag skulle vara intresserad av ett inlägg där du skriver om reglerna ni har hemma. Jag har två barn och vi har curlat dem ganska mycket. De gör inte mycket och jag önskar att det var annorlunda. Lite inspo vore bra.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg