LOUNGEWEAR FRÅN KAY/DAY

REKLAM FÖR KAPPAHL & KAY DAY

.

Som ni vet är ju en av mina favvosysselsättningar att hålla på ute i trädgården! Det behöver vara något större fix utan att bara gå runt  en sväng och titta till mina plantor, lökar och buskar, plocka lite skräp och knipsa vissna grenar och vattna. Se vad som växt och slagit ut sen senaste turen. Yes det är faktiskt så spännande!

.

Är ju också som ni säkert vet ett stort fan av riktigt snygga loungekläder. Ni vet plagg som man kan röra sig ledigt i och som sitter så där skönt när man kryper upp i soffan men som även är så pass snygga att de fungerar att ta en cykeltur ned på stan med! Ja mjuka kläder som man kan ha dygnet runt helt enkelt.

.

Märket kay/day har ljuvliga kläder precis i den stilen och här har ni mig i ett linneset som jag älskar. Vida byxor med bred mudd i midjan och ett löst linne med breda axelband. går att stoppa i byxan som jag gjort här  eller ha det löst över för ännu mer avslappnad look. Man väljer vad som passar!

.

.

.

Mitt linne är s å snyggt och ni hittar det här

.

.

.

De fantastiskt sköna byxorna hittar ni här

..

kay/day har många snygga lounge och träningsplagg i olika material men allt passar liksom ihop! Dova färger och snygga styles som man kan matcha som man vill. Här kan ni spana in hela kay/day´s kollektion.

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “LOUNGEWEAR FRÅN KAY/DAY

  1. Everything looks so nice, the outfit, the garden looks so luch and green and those tulips.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg