50 ÅR & HELT SLUT!

..

Här ligger min lilla stora tjej och är krasslig och ynklig! Hon var sjuk redan i förra veckan och trodde plötsligt att hon var frisk och kry och var ute på party och blev sjuk igen. Hade det ju på känn att det inte alls var lämpligt att sticka iväg så fort men vad gör man med ett vuxet barn? De går ju inte att stoppa liksom och hon måste få ta sina egna beslut. Och om några veckor är det första tjejresan till Mallis… Bara för mamman att  1. Vara glad för hennes skull 2. Och oroa mig för tusen saker! Man vet ju hur man var…

Idag foodorade vi hem Donken och sen så blev det filmtajm. Vad vi såg? Taken så klart. Bästa filmen för en liten dam som ska ut på egna egna äventyr tänkte jag, smart som jag är:)

 

.

Ja nu hade ju Lolo redan sett Taken, flera ggr tom, så den var inget nytt. Det var bara jag som ju blev ännu mer stressad av att se den filmen:S

.

Och usch jag känner mig lite  krasslig jag med och rätt trött faktiskt idag! (Halsen kliar och jag fryser som bara den) Helgen var ju bara såå kul och jag överraskades i lördags morse av vännerna med en tur upp i Bergslagen och turridning med urmysiga Islandshästar  i ett par timmar och sen var det hem och instruktionen att snabbt byta om till p a r t y och sen blev det överraskning nummer två nämligen underbar födelsedagslinner på K9 med alla i tjejgänget och allas killar och sen efterfest på det! SÅ kul och SÅ härlig dag  (har dock inga bilder att bjuda på här tyvärr, den fokusen fanns inte:) och nu känns det faktiskt som jag har festat så mycket som jag blivit minst 10 år äldre och inte ett haha? Hej Petra 60 år efter dessa veckor! Yes är s å tacksam för all uppvaktning och såå trött (När H kom med barnen och tårta och presenter på sängkanten på mors dag igår så tyckte jag nästan synd om honom:)

.

Så nu måste batterierna laddas för det är snart dags att ta tag i Trulles flytt, han får ju egen lägenhet om några dagar och det är ju också ett stort steg för honom men inte minst för en mami. Nej fyy jag gillar inte förändringar jättemycket även om jag så klart förstår att de är nödvändiga och högst naturliga!

.

.

Nu blir det varm dusch här men ha en fortsatt fin måndag godingar!

,

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “50 ÅR & HELT SLUT!

 1. Hej

  Jag förstår Din oro. När sonen var i Din dotters ålder och skulle ut på sin drömresa (min mardröm) med sina killkompisar i 50 dagar, sa jag till honom att ”en lugn mamma är en bra mamma”. Så för att han inte ville att jag skulle sitta i hotellrummet bredvid honom, sände han ett sms varje dag. Ibland fanns det text medan andra dagar ett hjärta eller tumme upp. Det gjorde mig lugn (hyfsat) och han hade 23 h och 57 minuter/dygn han inte behövde stressa över att ha en orolig mamma.

  Hoppas dottern får en fin/rolig och fantastisk resa och att Du kan bli lugnad.

  //Britt

 2. Hej!
  Har också en dotter i din dotters ålder som ska iväg på sin första resa med tjejkompisar till Ayia Napa. Mammahjärtat här är orolig och nojig över allt som kan hända men de kommer ha så kul och hon längtar.
  Känner att man måste släppa de fria och få bli vuxna även om det är jobbigt för föräldrarna.
  Det gick ju bra med hennes storasyskon!
  Men visst är jag orolig det är jag!!

  Hoppas din dotter får en fantastisk och att vi föräldrar kan känna ett lugn vartefter!

 3. Hahhah va gullig du är att du tycker synd om honom…men det va nog en del att stå i för han 😉
  Men det är du värd, så som du ger allt till din familj 🙂
  Nu har jag panikbeställt klänningar för 7000 till ett bröllop, sen som vanligt..
  Allt som inte passar skickas tillbaka såklart, men hittar inget i butik nu? Allt är sommarledig stil i linne…Inget som är fest på slott :/
  Har någon tips, tar jag tacksamt emot det 🙂

  1. SHEIN! skickat efter så mycket snyggt därifrån och utgår från referenserna när jag beställt så alla klänningar har suttit som en smäck och är så eleganta. Snabb leverans är det också. Chansade först och skickade efter för var lite skeptisk men jag blev glatt överraskad

    1. Sök på Shein och miljö. Jag hoppas du och andra slutar att handla därifrån!

 4. Men fy! Krya på er. Taken är bra. Jag tänker ofta att jag nojar mer för min dotter än pojkarna. Eller så är det mer att man oroar sig för olika saker. Att ha barn är som att för alltid leva med en del av hjärtat utanpå kroppen. Så sant som det var skrivet….

 5. Always a lot of clandestine advertising hidden (….???) behind your unbelieveble storys.
  Look at the photo’s.
  Why?
  Is money that important?

  1. ?? Where do you see ads? This is her home. She is proud of it. So what is your problem?

 6. Please, don’t be so naïve….
  Someone who loves design doesn’t put a bag of a hamburger chain prominently on the table. And pay attention to the brand of the laptop clearly in the picture.
  And everything on all photos.
  Sneaky.

  1. Har du någonsin skrivit en snäll kommentar här inne?

   Håller med Linda, världen är hemsk just nu och vi behöver en plats att ro och inspiration.

  2. Vad ska man säga…. även någon som gillar design och vackra saker kan älska hamburgare….det är livet liksom!

 7. Allts snälla sluuuuta med sån skit här inne. Vill hon ha en Mac donaldspåse i bild så kan hon ha det. Vill hon visa en dator så kan hon göra det. Tror inte ens att hon tänkt på det att den syns. Det pågår så mycket hemskt just nu i världen. Lägg fokus på det istället. Detta är en feelgood blogg. Vi är många som behöver en Petra

 8. I once sent really nice comments. But that was a long time ago when this site was still pure and not ruined by advertising and greed.
  The rule for influencers is that they must be transparent about advertisements/reclame. And Petra is not honest about that. Not anymore. Again this is surreptitious advertising (really no coincidence) and that is sneaky.
  I am amazed at the naïve and uncritical followers and the claim that the world gets better from (unhealthy) Mac Donald surreptitious advertising and that the site stands for feelgood. Stop eating Mac Donald if you want a better world for yourself or your children. Spend your money on really good things and not on the make-believe world that is put down here.
  And I will indeed stop following Petra. Because this no longer fits into my world and because I am sickened by the army of ’followers’ who always defend Petra uncritically, or the people she uses for it.

  1. Hey! the only feeling you give me is that you do not feel completely 100 % happy . A person who feels good in herself has no need to spread dung around her. I really do not understand your reasoning and you idiot everyone with your way of writing. Of course there is surreptitious advertising. It’s everywhere. But the fact that Petra has an exclusive taste and opportunity to have that does not automatically mean that it is advertising or hidden advertising. Then you can not have a blog because then you can not take pictures of your life at all? It’s really just a win for everyone if you stop looking in here and leave sad comments. But most profit is probably for yourself. Do not get caught up in other people’s lives or purpose. Change your own instead and if you feel irritated or jealous, keep it to yourself.
   Big hug to you! ❤

  2. Tack snälla Marsha att du avföljt! Tror Petra, vi andra och du 🙏🏻 mår bäst av det. 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg