LINNEKOSTYM

REKLAM FÖR MODELIN

.

Jag igår kväll vid vår vackra Svartå mitt i Småstaden!! Alltså det är så  mysigt här i Sommar-Västerås (om man vet vad var man ska gå, inte vackert precis överallt men så är det ju i väldigt många städer:)

.

Ja tänk att det är juni och på riktigt sommar nu, har inte riktigt hängt med i år? Maj swischade verkligen förbi här men det är väl så när folk fyller jämnt och det firas konstant:) Hur som helst, lovade att jag skulle berätta om gårdagens och här har ni den! Har fått önskemål om att jag ska visa lite mer kvalité också så här får ni det – linnekavaj och linnebyxa från Busnel. Mmm. Det här kostymsetet ÄLSKAR  jag och det hade jag med mig till Köpenhamn och kände mig så där rätt och tjusig i. Kavajen är s å snygg också till ett par slitna jeans, sneakers och tisha tex. Tidlös helt enkelt

,

,

.

Älskar linne och det är ju extremt poppis sommaren 2022 och det förstår man – avslappnat och elegant samtidigt!

.

.

.

Älskar färgen som heter Khaki. Kavajen med guldknappar hittar ni här  (Skorna är köpta på Printemps i Frankrike förra sommaren om någon undrar)

.

..

Och här är jag och Moje hemma ensamma ikväll! Bea har konsert ikväll igen, H är iväg på konferens, Lolo jobbar extra i bar (!) och Trulle vet jag inte riktgt vad han gör. Så nu ska vi göra mysig kväll här han och jag med bad, kvällsfika och saga<3

.

Ha nu en fin torsdagskväll snyggingar så kör vi freedag imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “LINNEKOSTYM

  1. Snyggt!
    Och om du tar byter kavajen mot en vit /benvit kofta och en buckethat så prickar du in ”Coastal grandmother” looken som är så het just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.