STUDENT 2022

REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Hurraaa nästa vecka är det stundenttider på de flesta gymnasium och så här shade jag dekorerat på gården när vi hade studentmottagning för Trulle (tyvärr pandemivåren 2020..) Mina bästa dekroartiosntips när det gäller student är 1. Satsa på blågula band i olika bredder och dekorera i träd, knyt runt pappersservetter, vira runt stolpar, fäst i ballonger osv för att få in just blått och gult. Kostar inte mycket och finare än massa dyrare studentdekorationer som skriker student om ni frågar mig! 2. Köp stora ballonger och fyll på med gas själv (finns på tex Teknikmagasinet). Extremt mycket billigare än att köpa stora fyllda heliumballonger. 3. Ha gärna tygdukar och riktiga glas och tallrikar och undvik all plast. Eftersom vi hade hela klassen hemma på champagnefrukost så hade jag köpt 30 tokbilliga tallrikar och 30 tokbilligt glas på stora blågula varuhuset men det är ju jättefint att köra med secondhand och det är bara charmigt om det är olika tallrikar och glas. Dukar kan du tex göra av billig vitt bomullstyg du köper per meter. 4. Fläska på med blommor gärna i gult och blått och vitt! Jag beställde på torget till billig peng och så kan ju blanda upp med naturens gröna blad.

.

Tänkte komma med lite studentpresenttips också! Det bästa man kan ge är ju det tidlösa och det som passar de flesta och som man kan vara glad över i många år eller hur. Kanske önskar studenten sig de där färgglada mönstrade glasen som är superheta bland ungdomar år 2022 men vi minns ju tex Lasse Åbergtrycken! Bättre att vara den lite klokare och lite tråkiga om man ska lägg en större slant på en uppsättning glas:)

.

.

 

 

1. En klassisk bordsflaggstång från Skultuna! En sån här har vi och den står framme på bordet på precis vid alla kalas och firanden sen år 2000. Ett måste enligt barnen! 2. En snygging till brödkorg. Kanske inte det man prioriterar själv till första lägenheten men så bra att ha. Nu på rea dessutom. 3. En av de mest klassiska tekopparna som finns – Ostidia från Rörstrand. 2-pack just nu får halva priset här. 4. Peugeotkvarnar. De bästa som finns och helt oumbärliga (man kan ju inte ha färdigmald peppar heller, inte ens som ung;) Min första Peugeotkvarn fick jag på 80-talet och den används fortfarande. 5. En fin picknickkorg! För festen i parken med vänner eller den romantiska daten med flick/pojkvännen. 6. Kristallkaraff tills studenten som gillar lyx och bling! 7. Tidlös liten fin lykta, fungerar överallt och alltid (Halva priset!). 7. En fin varm yllepläd ska alla ha! Finns här. 8. Vinglas från Iittala. (Lika fina även år 2042:) Nu med 20% off här

.

.

Ha nu en skön fredagskväll snyggingar!

.

.

KRAM

.’

.

.

18 kommentarer till “STUDENT 2022

 1. Åh, var på Skultuna i helgen och köpte en sån liten flaggstång. Himla fin!

 2. Vad bra att du tips om secondhand det uppskattas! Håller även med dig om att köpa stilsäkra och gångbara presenter.

 3. Jättefint dekorerat! Gjorde du egna överdrag till stolarna eller går de att köpa nånstans?

  1. Tack! Nej vi hyrde möbler och överdrag från Rent A Tent. Supersmidigt👍🏻😊

 4. I år skulle min yngste son Axel fått fira sin efterlängtade student. Hans enda drivkraft i skola, att få fira den efterlängtade dagen.
  Livet ville annorlunda ♥️💔♥️ och den 10/6 får jag gå till hans grav.
  Så ledsamt och olidligt 😢🕊♥️

  1. Jennie, min djupaste sympati till dig . Kanske du kan lindra olidligheten med att göra studentfint på hans grav. Kram.

  2. Åh Jennie vilken mardröm. Så fruktansvärt att behöva uppleva detta. Beklagar din stora sorg och förlusten av ditt barn.

  3. Jennie❤️ Jag kan omöjligt förstå vad du och familjen och de övriga pojkarnas familjer tvingas gå igenom. Men jag blir otroligt berörd och ledsen av det du skriver och skickar de varmaste tankar. När jag läste om olyckan där din Axel med vänner omkom så blev jag väldigt påverkad, jag har ju barn i ungefär samma ålder. Så fruktansvärt sorgligt❤️

   Stor varm kram❤️

  4. Det finns inga ord Jennie. Jag går igenom liknande. Skolavslutning, högtidsdagar o alla andra dagar.. måste vi ta oss igenom. Varm kram ❤

 5. Visst är det härligt med student! Ett minne för livet för alla. Håller med dig om att presenter hållbara över tid är det bästa, Le creuset grytor o ugnsformar är oxå toppen att ge eller få.

 6. Så fint och smakfullt!
  Jag har en fråga till dig Petra. I något av dina föregående inlägg skymtar en så fin vit blomkruka/vas på fot på ert matsalsbord. Var har du köpt den? Letar efter en sådan💕

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg