G L O R Y

REKLAM FÖR VIKING LINE

.

Jag och Moje softar ute på havet efter spa!

.

.

Sorry vänner att det varit tyst här inne någon dag men vi har varit iväg en sväng ut på havet och en härlig k r y s s n i n g! (Och minneskortläsaren började plötsligt strejka där ute på havet så ny har införskaffas idag! Därför är detta inlägget ett dygn försenat) Så länge sen vi åkte på just kryssning (det var när Moje var en nyfödd yttepyttebejbi och bara några veckor gammal) så nu var det hög tid och jag kan lova att Moje var extremt pepp på detta! Liten har väl aldrig varit s å ivrig på något, Rivieran var inte i närheten av detta tex:)

.

.

.

Vi tog alltså en dygnskryssning med sprillans nya lyxiga Viking Glory och vilket fartyg. Wow, SÅ snyggt och fräscht och stort! Precis i min stil. Fullt med mysiga och snygga restauranger, caféer och barer och stora ytor och mycket att göra. Terassen högst upp på våning 11 var nog favoriten, hur fräsch som helst och hur mycket yta som helst! Man kan sitta ute och få sån där härlig ”att vara ute på däck känsla” utan att blåsa bort – det är som ett enormt växthus. När det blir riktigt varmt (vi hade superfint väder men ingenhetta direkt) så öppnar de upp taket. Här är det lite Dinerstil på restaurangen och underhållning på eftermiddagarna…

.

.

.

Vackert fartyg, maffig buffé, iskall rosé och så Stockholm skärgård i kvällssol som man glider fram igenom nästan ljudlöst, finns det något mysigare? Maskoten Ville Viking var så klart också på plats och Moje är hans absolut största fan. Gullet, han ställde sig i kramkön om och om igen för Villle var såååå fluffig<3

 

.

.

The Forest Svit

.

.

.

Morgon ombord!

.

..

 

 

Vi bodde i d e n sviten högst upp och längst fram i fören i båten. Vi har redan bestämt att vi måste åka igen och med exakt samma hytt för herrregud s å fin. Superfräsch och supersnygg med hur stora ytor som helst, två toaletter, två duschar och jacuzzi. Självklart tog vi frukosten på hytten i lugn och ro så att skatterna kunde få sova länge. Mumsfillibabba (Barnen kan få Ville Vikingband så de får fritt med dricka i barerna, glass och en egen Ville Vikingmugg)

..

..

.

Shoppingen och Taxfree på Glory, alltså har aldrig sett en så stor butik på ett skepp, helt otrolig! Kändes som man var på en flygplats. Shoppade dock inte massor utan lite lagom – gott bubbel, finskt favvogodis och ett klassiskt favvoserum (Sen fyndade jag även en mysig ny sweater från Samsoe Samsoe)

.

.

.

Självklart hade vi bokat tid på spa. Kunde dock inte fota så mycket där av förklarliga skäl (vi var inte själva om man säger så) men w o w igen. Fanns en pool man kunde ligga och skvalpa i och så hade man en panorama vy över skärgård och hav. Låg där och mös tills jag blev helt skrynklig haha

.

.

.

Dag två var det middag på Kobba! En riktig lyxrestaurang med gyllene fårgelburar som man fick sitta i och det blev fyrarätters som får PPPPP. Mums.

.

,

.

Ja vi är alla fyra extremt nöjda efter denna kryssning och den blev en riktigt fin kick-off av sommarlovet för skatterna!

.

.

 

Som sagt ett något försenat inlägg och idag har vi Sveriges Nationaldag och har firat hemma hos svärisarna med klassisk och supergod svensk buffé som vi åt ute i solskenet! Yes nu är det verkligen sommar på riktigt, hur underbart som helst<3

.

.

Ha nu en riktigt fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “G L O R Y

 1. Ser superfint ut, du gör verkligen fina inlägg med dina samarbeten! Härligt med ett nytt skepp i Viking Lines flotta 😊
  Vilken fin röd klänning! Var är den ifrån?

  1. Tack snälla, vad gullig du är! Ja Glory är SÅ bra😍
   Hittade klänningen på Ellos🥰

 2. Hej, hej

  Den vita kavajen och byxan till, vart har du hittat dem. Så himla snyggt 🙂

  // Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.