PALMER PÅ BEACHEN

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Hallååå sommaren var tog du vägen!?! Regn och blött här i Småstaden denna lill-lördag och ikväll har det täntsljus och tom gjort en brasa i öppna spisen. Suttit i matsalen och ätit middag.. Nej ge oss fint väder och värme tack och sköna långa middagar ute och ett glas rosé i kvälls-solen! Har iaf hittat d e n fina tunna sommarklänningen/tunikan i luftig bomull som är perfekt när det är hett istället. Till ett par sandaler och med en snygg stråväska är den som gjord för att dra över bikinin när man ska till beachen! Jätteläckert mönster med guldpalmer och du hittar den här (världens fynd!)

.

,

..

Det snygga tyget finns i en söt blus också här, ska nog klicka hem en sån också:)

.

.

.

Ett par snygga maffiga guldörhängen och ett par sandaletter så är du ju redo för annat än stranden också i denna klänning! Älskar längden på den (strax ovanför knät på mig som har en S)

.

Fast det är ju liite mys med regninga junikvällar också och rosé kan man ju sippa på framför en spännande film tillsammans med en stor skål med popcorn tex! Får bli check på den nu här:)

.

.

Ha ne mysig kväll nu snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “PALMER PÅ BEACHEN

  1. Så himla fin klänning. Men det här med långa armar när det är varmt, jag vill helst ha så lite som möjligt på armarna och kavlar alltid upp armarna så fort det går. Så förstår inte det här med svalt men det kanske har med materialet att göra.

  2. Så fin klänning, måste kolla på den! Vill gärna veta var de fina ljusblå servetterna kommer ifrån. Har frågat tidigare, och hoppas på svar nu🤗

  3. Tycker typ ingenting är fint när jag går in på Lindex, men så visar du plaggen på å vips är man av annan åsikt🤩🤎🌴
    Kraaam

  4. Jättefin! Denna klänning har jag också, väldigt skön på och prisvärd. 🙂 Ett toppenköp!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg