TILL MIDSOMMAR

REKLAM FÖR KAPPAHL WOMAN

.

Sommar, sommar, sommar och klänningar nästan varje dag! Skönaste plagget man kan bära och skönaste materialet man kan bära väl bla linne och linnemix. SÅ naturligt och lätt och mjukt mot kroppen, det gillar vi sommartjejer inte sant!

.

 

.

Ute och plockar sommarblommor och jag beställde hem en helt underbart söt klänning från Kappahl i ljuvligt salviatonat linnemix som jag måste tipsa om. Åh. Den sitter så där kvinnligt lite lagom snävt och perrfekt och ja som om den är hälld på kroppen (jag har strl 36) Om ni också vill klicka hem denna goding så gör ni det här.

.

..

.

Kappahl har fått in så galet mycket sommarsnyggt (plagg i linne, linnemix och annat!) som passar perfekt till ex midsommar och som ni kan spana in här

.

Mitten av vackra juni idag och det är bara att fortsätta njuta 100% – ha en fortsatt skön dag snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “TILL MIDSOMMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.