KLASSISK MARIN SOMMARLOOK

REKLAM FÖR ELLOS

.

Klassisk somrig stil idag med stråväska, espandrillos med kilklack och ränder och linne när jag ska sticka ner på stan en sväng! Känns så där fräscht marint och tidlöst och det gillar jag ju och kanske gillar ni det också? Snaart åker också vi på semester (H går på torsdag – jippieee) och till skönt öliv på Gotland och då packar jag gärna plagg i just denna stil. SÅ fräscht.

.

.

.

På altantrappen och den här trikåklänningen har jag använt så mycket redan! Skönaste man kan ha på sig och ärmen är så fin. Finns här.

.

.

.

Sommarens coolaste linnekavaj i avslappnad oversizemodell, guldiga knappar och axelvaddar hittar ni här.

.

.

Annat fint och marint! Stor skjorta/strandklänning finns här, söt jumpsuit i frotté finns här, vita linneshorts här, ljusblå randig klänning här och enkelt fint linne att stoppa ner i ljusa snyggjeansen finns här

.

.

Och yes mina bloggisar, detta är ju ett inlägg i samarbete med Ellos och så klart ska ni få en rabattkod även denna gång! Massa massa somrigt snyggt finns att fynda och det som gäller nu är:

33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/6.

Koden ni ska använda i kassan är: PETRAJUN22

.

.

Fortsätt njut nu av galna sommarvärmen (själv ska jag cykla ner till hamnen och dricka lite gott och svalkande här:)

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “KLASSISK MARIN SOMMARLOOK

 1. Vilka snygga plagg 👌 Alltid kul med inspo. Åh vad härligt med Gotland. Har inte varit där sen innan pandemin och saknar massor. Ha en fin vecka och härlig semester 🤗☀️

 2. Skikkelig frasht 🤗
  Jeg skal til Gotland i august. Har du tips om hvor vi bør bo ? Kan du anbefale noen hoteller ?
  Monica

  1. Tack snälla! Jag har inte varit på Gotland hela på 3 år och har tyvärr rätt dålig koll på hotelutbudet nu (och så bor vi ju själva nästan aldrig på hotel på ön annars)Men njut riktigt ordentligt av Gotland, det är sååå fint där😘

 3. Så jättefina skor, väska och kläder men det finaste av allt är miljön omkring dig! Vilken känsla du har för inredning, både ute och inne. Såg att någon här frågade om ditt växthus som du skrev om någon gång. Jag undrar detsamma, men får det plats?! Spännande i vilket fall, så även om ni ska bygga sommarhus. 🤗

  1. Tack snälla!💕 Växthus är lagt på is ett tag, det tog en eevighet att få pga av pandemin och blev väldigt mycket dyrare (pga pandemi) så vi la växthusbudgeten på att göra altan, pergola och gatsten istället! Men någon gång ska vi bygga ett vackert växthus:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg