HURRA FÖR PAPSEN & SMARRIGA CRÊPES

.

Dagens: klänning från Indiska! Såg denna på Insta och knep en direkt. S å söt med broderier.

.

.

..

Första dagen på semestern och Gotland avklarad och det blev en suuperhärlig med typ tropisk hetta! Och jag tänkte att vi kickar igång med sommarens första Gptlandstips – Ett litet Crêperie i Stenkyrka. Alltså det finns ju måånga såna här ställen just på Gotland  – matställen där det är lite ruffigt, lite spartanskt, lite industriellt och där de gärna servrars just galetter/crêpes och cider (Undrar varför denna franska smarriga streetfood fått fäste just här på ön liksom!?) Hur som helst, denna restaurang ligger rätt nära oss och var huur mysigts om helst. Och trevligt och jättegott! Crêpsen serverades dessutom som en strut – det var kul och helt nytt!

.

.

.

Och idag har vi firat min äskade paps, hurra,hurra,hurraaa!!! Hela 78 år idag men det kan ingen tro? Så himla pigg och ständigt aktiv och cool och positiv  det svarta håret är fortfarande svart. Vår ”fransos”<3

.

.

 

Såå gott som sagt, jag åt en med rökt lax mmmums. Så kom den värmländska släkten (farfars sida) dit och gjorde oss sällskap! Kul!

.

.

.

Man kanske skulle flytta till Gotland och öppna ett eget crêperie i pappas gamla smedja? (Ett fantastiskt stort gammalt hus här på gården som vi fnurrat på vad man kan göra med) Verkar ju funka här och vara hur soft som helst. (I så fall ska jag också ha en sån här supersöt fransk foodtruck från Citroën:)

.

.

Nu har vi ätit middag här på gården och nu blir det spel och rom och cola!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “HURRA FÖR PAPSEN & SMARRIGA CRÊPES

  1. Ni verkar leva ett härligt Gotlandsliv! Du nämnde nån gång att ni planerade ett husbygge (eller har jag drömt?), blir förstås väldigt nyfiken på om det är på Gotland?

  2. Men åh äntligen tillbaka på Gotland så underbart😊 Ser fram emot att följa dig där med fina bilder💞
    Kram till dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg