NU BLIR DET SEMESTER!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Pics taget för någon minut sedan för yes här står vi vid färjekön i hettan i Nynäshamn –  äntligen är vi på väg till mitt älskade Gotland!!! Till det underbara gården vid havet och mormor och morfar som längtat s å efter. Nu blir det öliv för hela slanten och barnen är verkligen såå pepp här i bilen!<3

.

.

.

.

Hann ju inte kika in till er igår för det var som vanligt tusen saker att fixa hemma innan semestern! Tvätt och trädgård och städ och packning osv pjuh. Lolo är ju hemma och jobbar som servitris i sommar och är husvakt så det är ju jätteskönt (Hoppas huset står kvar när vi kommer hem bara hehe;) Alltid så himla skönt när allt fix är klart och man kan sätta sig i bilen och dra! Gud vad jag ska njuta extra allt av Gotland denna gång, har verkligen saknat dofterna och ljuset och ja allt det vackra..

.

(Och gillar ni min pyjamadagens så hittar ni skjortan här och byxor här)

.

.

Ses sen på andra sidan havet vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “NU BLIR DET SEMESTER!

  1. Så härligt, njut! Hoppas det regnar lite när ni är borta så inte trädgården torkar alltför mycket. Den är ju så fiiin!☀️🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *