BLÄSE BISTRO

.

Nu ska ni får ett RIKTIGT bra (och barnvänligt!) Gotlandstips när det gäller – vacker plats + trevlig stämning + mumsig mat!!!

.

Lite som Bungenäs fast betydligt enklare när det gäller att ta sig till själva restaurangen (På Bungenäs måste man cykla/gå typ en 1 km från parkeringen. Lite småmeckigt med mindre barn) Vi var där och åt fredagsmiddag igår med mamse och papsen och stället heter Bistro Bläse. Ligger i det gamla kalkbrukets häftiga lokaler (i en gammal kalklada precis som Bungenäs) precis vid havet i just Bläse, en liten söt hamn på nordvästra ön.

.

.

.

Svårt att visa rymden på insidan av restaurangen på bild men lokalen är stor och superfräsch! Kan vara den renaste restaurangen på Gotland. Ägarna är väldigt trevliga och verkligen måna om sina gäster och maten vi åt får hela PPPPP (Mojes Bolognese som kom i en söt kastrull var den godaste han ätit i sitt 6-åriga liv. Säger kanske inte så mycket men ändå:) Vi andra åt Fish & Chips och Chiligryta och det var både mumsigt och mycket! Ni måste du åka hit.

.

.

.

Och Mojeliten hade både fått ett stick i ansiktet och slagit sig ordentligt på knät och vaden så han behövde en extra härlig sommarkväll lite extra<3

.

.

Och idag är det en trip iväg till Visby som gäller! (De väntar på mig nu so got to go)

.

Njut lördagen alla!

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “BLÄSE BISTRO

  1. Härliga bilder, men var ni verkligen där med masken och passen?😆😆

  2. Kul! Där har vi också varit 😊 Åkte det där gamla rangliga tåget men det var en upplevelse 😁 Mysiga omgivningar! Minns inte maten så väl men vi kanske bara fikade när jag tänker efter… haha.
    🤗

  3. Ser rustikt och trevligt ut, men folktomt.(!?) Var ni de enda matgästerna? Brukar vara ett ”säkert kort”, (god mat) med mycket folk.

    1. Hahaha, nä vi var inte själva i Bläse! Vi var tidiga plus stor restaurang. Så vill jag inte fota människor som inte bett om att vara med, väljer helst vinklar utan folk.

  4. Så fint och inspirerande. Vill gärna se mer bilder från dina föräldrars underbara trädgård o hus. (om de vill vill säga😊)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg