GÅRDAGEN I VISBY

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Lördagen spenderade vi alltså här i världens absolut vackraste lilla stad! Favorit sen 70-talet (älskade att åka hit varje sommar redan som barn. Såå spännande ställe) Blev mest strosande på kullerstenar i fantastiskt ett sommarväder, lite shopping och lite gott i magen så klart. Blir helt lycklig i den här underbara miljön och skulle lätt kunna bo här på heltid faktiskt! (H kan dock inte flytta på sig och sitt jobb men annars så:)

.

.

.

Innanför ringmurarna är det vackert i varenda liten vrå så man storknar och just nu peakar ju rosorna också! För ni vet väl att Visby är ”Rosornas stad”? Kan dock inte fatta hur de växer så frodigt mer eller mer direkt ur kullerstenen? Hemma gräver man enorma gropar när man planterar nya rosor och gödslar och står i men ändå bir de inte lika maffiga som här.

.

.

.

Vi gick till klassikerna Vinäger för lunch för vädret var ju perfekt för en vacker terass! Så läckert där (Moje var rätt hungrig och trött så en stor tallrik Nuggets med strips passade utmärkt)

.

.

Jag valde Röding med sparris och potatissallad – så himla gott.

.

.

.

Fick förresten flera komplimanger för min lila outfit av gulliga personer! Tycker själv så himla mycket om att strosa runt i denna. Skjorta har ni här, byxa här  (rymliga båda två, jag har strl S) och linne här (Beas matchande söta klänning med puffärmar har ni här)

.

.

Och idag har vi söndag och tyvärr vaknade jag med en dundermigärn så jag känner mig inte helt superpigg idag. Tar det mest soft hemma på gården och lyssnar på en podd, solar och tar en liten prommis ner till stranden med barnen. Skönt att bara vara på semestern också eller hur!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “GÅRDAGEN I VISBY

  1. Tycker det är så häftigt vilken växtkraft naturen har. Mina smultronplantor i min pallkrage finns det nästan ingen kvar av men ensam planta har börjat växa mellan stenplattorna vid vår utegrupp. Godaste smultronen, har inte hjärta att rensa bort plantan när den trivs så bra. Älskar Visby och skulle också kunna tänka mig att flytta dit.

  2. Va fin din dotter är och kul att hon ville visa upp sig i den fina klänningen från Lindex. Nu har jag också köpt den😊

  3. Njuter semester via dina foton 😁för själv är jag är inte riktigt där ännu.. Ser att du kör med mycket bus även nu på semestern. Hur är din erfarenhet att sola med bus? Är lite orolig att det skulle ”bränna” fast fast fläckvis 🧐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.