SOMMARMAKE-UP

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Nu mina vänner tänkte jag tipsa om min bästa sommar make-up när det gäller fest, datenight eller kanske en mysig middag ute! Har nämligen hittat riiktigt bra produkter, som passar när man har lite mer mogen hud och som ger den där härliga somriga glöden och lystern till ansiktet som man önskar.

.

Men vi tar det från början så klart:)

,

,

.

Köpte nyligen ett helt nytt set basmake-up, noga utvalt och provat. Kollat recensioner och jämfört färger och hudtyper, är nämligen vansinnigt trött på att köpa fel make-up i alla hast när något tagit slut. Dessa är anpassade efter min 50-åriga hud och ger inget pudrigt eller för täckande resultat utan lyster och ja jämnare hudton med fin färg.

.

 

.

 

Tvättad och insmord med dagkräm och ögonkräm kan jag sätta igång och då börjar med denna lilla maagiska burk från Clarins, Lisse minute (eller Instant Smooth) som innehåller en silkeslen kräm som verkligen trollar bort linjer och stora porer. Hur dryg som helst. Duttar vid ögonen och runt näsan och munnen med fingertopparna (och nu med 25% off så jag köpte faktiskt en till Lolo också och hon blev supernöjd hon med)

..

.

Sen är det dags för den BÄSTA concealern ever, Everlasting concealer från Clarins. Också sjukt dryg. En liten dutt räcker för att täcka mina mörka ringar och små blemmor och denna sitter som berget utan att lägga sig i linjer (minskar även påsighet) Perfekt concealer helt enkelt, testa själva säger jag bara. (Jag har No 2)

..

.

.

.

Efter det är det lite HALO från Smashbox! En härlig pärlemor skimrande primer med eprsikoton som ger fukt (hyaluronsyra) och fylligt och plump (i 24-timmar sägs det!) Går att använda enbart denna om man bara vill känna att man får lite mer lyster och jämnare hud. Nu 25% off dessutom..

.

.

.

Efter det är det foundation och detta är ju bara det svåraste när det gäller make-up inte sant! Man vill att den ska jämna ut men inte täcka för mycket och ABSOLUT inte  lägg sig i linjer. Eller som det lätt blir på mig – att  foundation rullar runt utanpå huden och inte smälter in som den ska. Sen så ska det vara rätt färg också. Hade länge Akademiklinikens cc-cream som favvo ( den finns inte längre) men Clarins Milky Boost Cream – som jämnar till hudtonen samtidigt som den vårdar, återfuktarskyddar och ger lyster – smälter in i huden på samma sätt och ger en lätt och lagom täckning (jag har No 5)

.

.

.

Sen är det dags för färg som förstärker solbrännan! En riktigt skön och lätt applicerad bronzer är Ever Bronze från Clarins Ger bra med fin färg och djup utan att kaka sig eller glittra.

.

.

.

Efter bronser – rosigt rouge och g l o w. Kär två produkter från Lumenes fantastiska Natural glow linje: Perfector Blush i färgen Coral som är en gelkräm som ger en sån där subtil naturlig fin rosighet (väldigt lätt applicera) & Honey Glow som ger precis lagom mycket gyllene perfekt glow.

.

.

.

Nu är det dags för ögonen och jag har kommit fram till att lite svala lavendeltoner passar min gröna ögon bäst! Den här paletten från Bare Minerals, Cool Purple, innehåller både matta och glittriga skuggor med massa pigment som sitter jättebra (tänk dock på att inte lägg glittrigt på ställen där ögonlocket kanske är lite rynkigt, det förstärker det) Sen gillar jag Lancomes Idole mascara som inte smular och ger bra med fransar.

.

.

.

Och man får absolut inte glömma brynen. Jag har turen att ha rätt mörka och rätt rejäla bryn i mig själv men på sommaren bleks de ju och behöver fyllas i med denna penna Longwear Eyebrow Definer från Lumene

.

.

Avslutar med en fin lätt återfuktande settingspray med lite lyster från Lumen, Invisible Illumination,

Sen glans på läpparna, så klart, men vet ni jag vet inte exakt vad jag har på mig här. Har rätt många favvogloss och stift utspridda överallt men jag kanske ska återkomma med ett eget inlägg om dessa också?:)

.

..

.

Ha nu en fab torsdagskväll alla!

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “SOMMARMAKE-UP

  1. Hej!
    Åh, vad snyggt, det får jag testa! Undrar också vart söta kimonon och byxorna kommer ifrån?
    🌺Cattis🌺

  2. Härligt inlägg så fräscha färger och du strålar ,kram o tack för tips dessa ska jag köpa.

  3. Tack för tips, jag behöver verkligen lite vägledning i make-up avdelningen. Dina ögon verkligen lyser gröna nu när du är solbränd, jättefina ❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg