HAR NI NÅGOT RIKTIGT BRA FÖRSLAG?

.

Fick rejäl hög såå fina kantareller av svärmor igår! Ansade och rejäla och helt enkelt perrfekta. Man v a d ska jag laga?! Vilket är det absoluta bästabästa kantarellreceptet. Är så sugen så att jag typ blir galen men eftersom jag själv aldrignågosin hittar endast kantis så vill jag göra det allra bästa smarrigaste av det här guldet så please – hit me med ett riktigt bra middagskantarellrecept!💕 (säkert någon som sitter på det:)

.

Nu – snöra på mig mina Hoka och ta en kvällsrunda runt ”cityringen”! (ca 5 km, får se vad jag orkar:)

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “HAR NI NÅGOT RIKTIGT BRA FÖRSLAG?

  1. Jag tänker en pasta med smörstekta kantareller, kanske lite grädde o massa parmesanost. Annars är kantarellsås till vällagat kött, kanske ugnsstekt eller helgrillad fläskfilé som skivas upp och så såsen till… Eller varför inte favoriten renskav, med lite enbär o så svampen till. Åt en fantastisk pizza norröver med renskav och kantareller på, otroligt gott.

  2. Krångla inte till säger jag. Bara stek i smör med lite salt. Kan sedan ätas som tillbehör till lite vad som helst.

  3. Kantarelltoast lyxversion är så gott, och varför inte en kantarellpaj till en kräftis🤩

  4. Risotto med smörstekta kantareller, lite babyspenat i när den precis är klar 🤗

  5. Såå gott med färska kantareller!

    Den vita frostade ljuslyktan, var hittar jag den?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg