TILLBAKA PÅ SMÅDALARÖ

.

Så var vi tillbaka på Smådalarö! Detta magiska skärgårdsparadis söder om Stockholm.

Vad är det då som är s å magiskt?  För det första – atmosfären. Ni vet saker som mottagandet, miljön, känslan, doften. Snyggt och lyxigt men samtidigt så där varmt och ombonat! Läget är lugnt och lantligt vid en liten gullig vik med småbåtshamn och brygga. Personalen är snabb och supertrevlig (Gjorde en ansiktsbehandling och min tjej var så himla duktig) Rymligt spa med flera pooler ute och inne och barn får vara på spat från kl 9-12. Så är det ju vansinnigt snyggt överallt – älskar tex uteplatserna med Sikamöbler och Skagerackparasoll så lång ögat når (jag blev inspirerad till våra uteplatser här förra sommaren:) Stora terracottakrukor och klassiska italienska smidesmöbler, love it (har kollat upp dessa snyggingar med men de är gaalet dyra. Märket är svenska Cadabra om någon annan vill strössla tusenlappar!) Sen är det r e n t (det som borde vara det viktigaste på alla hotell) och maten är mumsfillibabba. Ja en favvo, tredje gången vi är här på ett år (och nej då jag är inte sponsrad öht. Och ja rummet var lite varmt när det var 28 grader ute, om jag ska gnälla på något:)

.

Så här laddar vi för arbete och skolstart!

.

Ha en mysig lördag alla<3

.

KRAM
.

.

.

16 kommentarer till “TILLBAKA PÅ SMÅDALARÖ

 1. Älskar SDG! Så grymt härligt spa och uteplatserna är så mysiga! Känslan av utomlands där utanför utomhuspoolerna i soffan i kvällssolen:) skulle jag klaga på något skulle det vara frukosten där det mesta är av halvfabrikat, tråkigt på ett sådant gudomligt ställe. Men däremot är ju matsalen otroligt fin:)

  1. Halvfabrikat på frukosten? Hur är den det 🤗 undrar verkligen. Är det typ fruktsallad som en fruktcoctail på burk? Känns svårt att en frulle är halvfabrikt. Berätta 🥰

   1. Haha jo det är faktiskt sant. Äggröran är köpt färdig i typ påse tex, många bättre hotell som kör det och det är ju tyvärr ingen hit😝 (Vill ha min hemvispade pinfräscha smarriga äggröra:)

 2. 28 grader! Vad härligt! Njut! Här uppe i norr regnar det och är 13 grader… Brrr….

 3. Åsa K vad är det du inte förstår!? Kan nämna några exempel:
  Äggröran, fy 17. Gjord på sånt pulver el något som billiga hotell brukar ha, typ Scandic förr iaf.
  Pannkakorna färdiggjorda och smakar ingenting
  Croissanterna frysta och läggs fram tinade (blä, inget krisp!)
  Apelsinjuicen, dricker inte juice överlag men denna är inte av bra kvalitet. (blaskig och ”billig”) Vill du att jag fortsätter? 😉 Detta jag kom ihåg från mitt senaste besök iaf. Älskar annars SDG ! Ha det gott!

  1. Haha oj vilket svar. Jag som t o m varit där förstår inte heller, men av det du räknar upp äter jag ingenting så det kan ju vara därför. Jag tyckte däremot att det var toppen att exakt allt är laktosfritt, det är så ofta man blir hänvisad till slabbiga förpackningar i någon avlägsen halvsmutsig kyl. Brödet var nybakat, baconet var krispigt utan att simma i flott och frukten var färsk och fin.

  2. Så trist att dom inte lagt ner kärlek på frukosten. Får göra en egen bedömning när hag kommer dit.

  1. Hej Mia
   Det skulle vara kul att träffa dina barn. Med tanke på din kommentar så antar jag att de är felfria?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg