DAHLIOR & LITE SISÅDÄR

.

Eftersom jag helt ärligt mått lite sisådär ikväll (fryser, illamående och har ont i ryggen och benen – konstig känsla) och redan hoppat ner i sängen så blir det en kort hälsning här för jag är sååå trött och ska snart sluta mina gröna. Vill bara lite malligt visa er att jag, FAKTISK,  lyckats odla helt uunderbara dahlior jag med. Jodå de lever och frodas tom för fullt ute i kökslandet, vilken lycka liksom?

.

.

.

Att man kan bli så glad över lite blommor! (Rätt ”meckiga” blommor med knölar som ska i och ur jorden och förvaras på rätt sätt och förodlas inne osv osv, egentligen inte alls min kopp med te) Så himla vackra ändå. Men fråga mig inte vad sorterna heter..

.

Nej nu ska jag försöka sova här och hoppas jag är pigg imorgon när Moje ska ha sin allra allra första dag i nya skolan (Han var såå pirrig ikväll när han skulle somna, älskade pluttskrutten<3)

.

.

KRAM

.

.

 

4 kommentarer till “DAHLIOR & LITE SISÅDÄR

  1. Krya på Dig❤️
    Lagade pastan med kantareller igår jätte god tyckte vi allihopa😊
    Kram

  2. Krya på dig! Bjöd svärföräldrarna på din grekiska middag och alla tyckte det var så gott! Tack för recept 😊 och en trevlig blogg!

  3. Du gör rätt i att lyssna på kroppen och bädda ner dig 🤍 Hoppas på snabb bättring, kram💞

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg