DAHLIOR & MATCHANDE SET

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag, denna mysiga augustilördag, måste jag bara tipsa om detta set! Helt perfekt och jag har redan använt detta flera gånger. Ni vet sånt som man vill ha på sig när man inte riktigt vet v a d man vill ha på sig? Mjukt, snällt och liksom lagom (Och faktiskt rätt raffigt? H gav i alla fall stort like:)

,

,

.

Trädgårdsdahlior knipsade från trädgården – hur kul är det inte att ha lyckats med dem?:)

.

.

.

I stretchig trikå som liksom kurvar till dig! Öl (och p-piller) byggde denna kropp höll jag på att skriva och gjorde det visst haha. Men ja det är sant, vill inte ha vin utan bara ljus lager och mina mellanpiller har gett mig både några extra kilon och 20-nånting bröst igen:) Top hittar du här och kjol i perfekt längd här.

.

.

Nej nu ska jag kika till min chili på spisen i köket och mitt soppbröd som ligger på jäsning här (Ikväll blir det förhoppningsvis den underbara ”Bläse-chili” som vi åt på Gotland för några veckor sedan.. Håller tummarna!) Perfekt sensommardag att fixa ett mysigt långkok på ändå – lite regnigt och lite svalt. Till skillnad mot igår då det var gaalet varmt här i Småstaden! (Höll på att smälta, lagom varmt är bäst liksom:)

.

.

Fortsätt njuta lördagen alla!

.

KRAM

.

.

.

 

11 kommentarer till “DAHLIOR & MATCHANDE SET

  1. Så snygg….och smal, du ser så vältränad ut. Önskar verkligen man såg ut som du. Jättefina dahlior du lyckats med, önskar dig en härlig kväll.

    1. Åhh recept tack 🥰 Om den blev god 😉 Misslyckas nämligen alltid med min chili.

  2. Snyggt!! Miste göra ett försök med dahlior nästa år. Det kommer väl ett recept på chilin sen….? 😋

  3. Åhhh…älskar Dahlior. Men raffigt, figurnära set i polyester….nja. Gillar verkligen inte plastiga material på kroppen, speciellt inte i värme och i kyla. Knastrigt, elektriskt.

  4. Tråkigt att läsa att du nedvärderar din kropp. Inga bra signaler, speciellt när man har barn.

    1. Var nedvärderar hon sin kropp? Mer ett konstaterande och något hon känner/ser själv. Inget vi ser el behöver bry oss om.
      Petra! You look stunning 😍❤

    2. Fast jag läser att hon uppskattar några extrakilon som också har satt sig på brösten( lite fylligare), för hon avslutar meningen med en smiley. Så inte att hon nedvärderar kroppen, utan är tacksam för den. Det är bara tråkigt att kroppen SKA kommenteras. Speciellt som tonårsfärälder ska man nog akta sig för det.

      1. Vet inte om de extra kilona uppskattas, då hade dom kanske inte behövts nämnas. Man skall vara försiktig hur man uttrycker sig, speciellt med tonårsbarn.

        1. Varför måste kroppen kommenteras (som den görs ganska ofta) Är man 50+ så borde man veta bättre och jag tror att Petra vill ha tbx just det många skriver …du som är så perfekt mm…

        2. glömde skriva att jag håller med dig Nöjd att va försiktig att kommentera kroppen…så många tonåringar som mår dåligt över hur dom ser ut eller hur dom tror att idealen skall se ut. allt för mycket retuscheringar som luras

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg