DAGENS & TIPSET

REKLAM FÖR MODELIN

.

Här har ni en dagens i mitt höstiga kvarter! Jag och Lolo var ute en sväng och då passade vi på att ta några pics. Alltså det är väl så himla fint nu – soligt och så där perfekt höstigt ute (nej jag har inte börjat älska årstid höst men det finns ju verkligen underbara höstdagar:) Har skaffat lite nya höstkläder och bla ny chokladbrun höstjacka och svarta höstboots för hur SNYGGT är det inte med just kombon choklad och svart??

.

.

.

Har den här jackan från Busnel och grönt också och det är nog den jacka jag använts mest till vardags så det fick bli en i säsongen bruna färg också. Så där lagom varm och i en lite boxig skön avslappnad modell (jag har strl 36 och får lätt rum med en stickad tröja under) Jackan finns här (och nu med 20% off på den – rabattkod längre ner!)

.

.

.

Boots från Inuikii! Skönaste man kan ha, tål dåligt väder och finns i många olika färger. Mina är ballt helsvarta och finns här (Lyxiga märket Inuikii är också nedsatt med 20% nu! Passa pååå)

..

 

.

Under jackans skymtar ni denna stickade tröja med bruna knappar, ska visa bättre pics sen, såå snygg (Jadå 20% off på den)

.

.

.

.Har jag berättat att jag älskar området där vi bor!? Mitt i stan och ett par minuters promenad till torget, lågstadieskolan, högstadieskolan, gymnasiet, gymmet, Mälaren, vänner, föräldrar och svärisar osv osv. Fantastiskt skönt att inte behöva ta bilen någonstans egentligen förutom för att typ storhandla och skjutsa barn:)

 

.

Ja vet ni, tillsammans med Modelin kan jag nu erbjuda er läsare hela 20% off på allt med min kod HOP20! (Det är inkl reavaror!) Märken att reafrossa i är bla Moonboots, Neo Noir (massa läckert höstnytt) Uggs, Levete Room, Stenströms.. Perfekt att passa på om ni är ute efter något höstnytt<3

.

.

Nu hojtar Maurits att glassbilen är på ingång så got to go (Han ska alltid ha glass av glassbilen ha så det gäller att skynda här, går ju inte att missa den där trudelutten när den stannar precis exakt utanför vår villa liksom haha) Men vi ses ju snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

25 kommentarer till “DAGENS & TIPSET

 1. Trevlig blogg med fina bilder men OJ denna konsumtion. Bara nytt nytt nytt. Det känns inte supermodernt.

   1. Jag tänker att det veerkliiigen finns värre flunsor som konsumerar än vad Petra gör.
    Antonia Mandir..Bianca mfl. DÄR kan ni klaga för DET är slit och släng konsumtion om något. Petra tror jag säljer sina saker vilket många inte gör utan bara kastar. Sen gör Petra reklam för flera kedjor men det innebär inte per automatik att allt köps, eller hur?
    Hur ser era egna inköp ut? Bara secondhand antar jag? Det skulle jag personligen aldrig köpa i kläder..men däremot handlar jag inredning där. Å personligen köper jag bara det jag verkligen behöver.
    Berätta gärna!

 2. Härligt med lite höstnytt! Tack för tips och kod <3 Ska genast beställa både jacka och skor 🙂

 3. Varför måste det köpas nytt till varje säsong och speciellt nu i den värld vi lever i. Det är sån hysteri. Var är miljötänket? och då är det inte bara riktat till Petra utan allmän fundering.

 4. Längtar efter att du ska använda din unika estetiska gåva till kreativt återanvändning någon gång ibland. Så blir jordklotet kanske också en gnutta friskare, vi vet ju alla att det ser ganska mörkt ut.

 5. Tycker ju också mycket om din blogg. Men just det här inlägget skaver. Du har exakt samma outfit sedan innan, skiljer ytterst lite i färg. Det är liksom samma outfit. Hur motiverar man det?
  Jag har alltid älskat att shoppa. Men som tur är har något hänt med tänket, även för mig. Det går inte att fortsätta konsumera på det här sättet. Varken för miljön eller för plånboken, eller för samvetet,
  Jag har kollat på trender, vilka plagg man ska ha i höst. Jag inser att jag har likadana, eller snarlika varianter av det mesta. Jag ser fram emot att använda mina plagg på nya sätt. Att kombinera dem på nya sätt. Att använda sånt som typ användes 2 ggr förra vintern , massa fler gånger i stället för att bara byta ut dom mot nya, nästan likadana!
  Det ligga inte i tiden att shoppa så omdömeslöst. Du som influenser som är så bra på inspirera, gör det med tips på hur vi navänder det vi redan har.
  Att säga att andra influensers shoppar mycket mer, hjälper ju knappast. Jag läser inte dom bloggarna. Jag läser din däremot.
  Din blogg är precis lika bra utan massa nya kläder eller ny inredning.

 6. Sjukt fint! Är själv helt såld på chokladbrunt denna säsong, underbart härlig färg ju!
  Tack för påminnelsen om Inuikiis också, har ett par i samma modell som jag haft i flera år och som jag älskar men som jag faktiskt hade glömt bort tills jag såg detta fina inlägg 🙂

  Sen till alla konsumentpoliser, ni har nog missat att det står ”Reklam för Modelin” under rubriken. Och det vet väl alla vid det här laget att Petra lever på, att göra reklam för olika företag och fakturera för det. Vem vet om Petra kanske visar upp och lämnar tillbaka, eller tar betalt i både varor och pengar. Det har ingen av oss med att göra men det är ju solklart att Petra visar upp kläderna i samarbete med Modelin, vilket är ett fantastiskt sätt för dem att marknadsföra sig på, troligtvis det bästa. Jag hade iallafall lätt valt Petra som modell om jag vore modeskapare eller återförsäljare av kläder.

  Fridens 🙂

 7. Det coolaste när man har pengar är solceller på taket, Tesla, kött en gång i veckan, kapselgarderob av bra kvalitet, schyssta tågresor och aktier i miljövänliga bolag ✌🏽

  1. Då föreslår jag att du aktivt enbart väljer att stötta dessa bolag och endast följer sådana influencers.

   Jag håller inte med, jag läser Petras blogg för inspiration. Det betyder inte att jag köper allt Petra visar upp men jag får tips och inspiration till att kombinera mina befintliga saker på nya sätt. Då och då blir jag också så pass inspirerad att jag köper något.

   Hur någon kan välja att stötta Tesla med motiveringen att det är en miljövänlig bil övergår mitt förstånd. Totalt ocoolt att tro att det är coolt.

   1. Coolare än att köpa en hybrid och sen ändå aldrig köra på el som så många gör. Menar mer att har man pengar har man möjlighet till val andra inte har inte att en Tesla i sig är coolt. Sen är ju också miljömedvetenhet ofta en fråga om vad man har för utbildning.

    1. Ah det käbblas ju redan om batteritillverkningen 😅😅❤
     Tror vi sabbat jorden redan. Dramförallt är det företagsjättar i Kina och USA som behöver snygga upp sig. Sen kan vi sortera kartonger och plast bäst vi vill.
     Allt gott!

 8. Helt absurt egentligen med alla produkter & kläder osv osv .. Vuxen människa borde veta bättre man kan inget annat än rycka på axlarna för såna här personer. Och snart kommer det väl ett bölande inlägg om allas kommentarer..

  Men allt handlar väl om pengar 😉
  – synd bara om alla lättpåverkade människor där ute bara som går på allt trams 🙁

 9. Jag tycker också att det är synd med så mycket konsumtion. Även om det är i reklamsyfte så blir det ju en uppmaning om att följarna ska köpa, köpa, köpa. Känns inte i linje med den tid vi lever i.

  1. Det är exakt i linje med den tid vi lever i där vi är på väg in i en lågkonjunktur om inflationen ökar och företag går i konkurs. Vad tror ni alla ska leva av om vi slutar handla? När pengarna slutat snurra? När det inte längre finns något skatteunderlag? Välfärden är byggd på konsumtion och de allra flesta vill gärna ha välfärd. Ni få som kommenterar gnälligt här, har ni öht tänkt på hur det svenska samhället är uppbyggt, var skatterna som bekostar välfärden kommer ifrån? Tror ni att skatten på egenodlade morötter kommer leda till att vi har gratis sjukvård, ett socialt skyddsnät och tusen olika bidrag att söka i framtiden?

   Klimatkrisen är verklig och på riktigt, men om ni vill fortsätta leva relativt tryggt är det inte små företag ni ska hoppa på och gnälla över. Gör något som verkligen gör skillnad istället.

 10. Där tycker jag faktiskt att du har fel Maja! Man ska väl inte förneka klimathotet och hota med arbetslöshet för att försvara konsumtion i en aldrig sinande grad! Inte heller förminska människor som blir arbetslösa. Det finns hur mycket uppfinningsrikedom som helst bland oss människor. Se bara hur det blev under corona. Helt plötsligt behövde vi inte vara på plats på jobbet osv. Jag är övertygad om att det kommer att komma mängder av nya arbetsuppgifter i framtiden men konsumtion är inte coolt!

  1. Det handlar inte om vad varken du eller jag tycker, det handlar om hur skatter kommer in. Det handlar om att du vill ha gratis vård men blundar för hur den finansieras. För all del, fortsätt! Och så kan vi samtidigt låtsas att plastpåseskatten har förbättrat miljön och sluta lyssna på sophämtarna som numera hämtar sopor som slängts i mycket mer skrymmande papperspåsar.

   Jag rekommenderar även en kurs i läsförståelse eftersom jag varken förnekade klimathotet eller hotade med arbetslöshet. Det är dock inte med gnälliga kommentarer på en blogg ni gör någon skillnad för klimatet. Men igen, fortsätt gärna samtidigt som nu blundar för de verkliga problemen (där klimatet är ett av dem).

 11. Jag blundar inte för klimatet utan det är du. Dessutom kan vi få in massor av skatter genom att fler jobbar i vården och att vi tar hand om varandra. Det är underbemannat inom vård och skola, arbeta där så får du in skatter exempelvis. Det finns massor av arbetsplatser för dessa som kan komma att bli arbetslösa. Arbete finns alltid men miljön och jordklotet har vi bara ett av. Dessutom pratade du om skatteintäkterna och de blir ju mindre vid arbetslöshet så visst var det de du pratade om. Kanske dags för en läsförståelsekurs för dig själv? Du skriver också att det inte är någon som vi sluta med välfärden. Allt du skriver rimmar illa!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg