INFLUENSA & TACKSAM & VAD HÄNDER I BACHELOR?

.

Ja här inne hänger vi en hel del de senaste dagarna! Moje är ju rätt pigg igen idag men jag är gaalet seg denna måndag, det tar på en att vabba och serva dag & natt gäääsp..  (Erkänn alla ni damer som också är runt 50 att ni nu blir galet avis på mitt evighetslånga skolbarnsliv haha;)

...

.

Nej men på riktigt så gör den här underbara killen att man lätt orkar allt och lite till och att man faktiskt tar till vara på allt och njuter också, även krassliga dagar och sömnlösa nätter! Min sladdis och prins, den bästa härligaste överraskningen i livet någonsin<3

När Maurits föddes frisk och hel och perfekt så lovade jag faktiskt mig själv där och då att jag aldrig någonsin skulle sucka eller tycka något var jobbigt med min lilla bebis och småbarnsåren osv. Det är bara en kort period och är ingen big deal. Bara bara vara tacksam (jag var sjukt orolig och nojig hela graviditeten pga min ålder och att jag ju inte misstänkte alls att jag var gravid den första tiden) inte bli trött eller irriterad mamma utan ha mängder av tålamod. När han väcker mig oavbrutet och klänger och sparkar på mig i sömnen hela natten så behöver jag bara snusa honom i den där lilla pojknacken så är lyckan total. Det är sånt man kanske inser med åren! (och ja med fjärde barnet:)

..,

.

Så här ligger vi två i våra molnpyjamasar (Bea är ju också sjuk och har också molnpyjmas inne hos sig) och jag kollar senaste Bachelor och undrar bara vad är det som HÄNDER? Förlåt mig men vad är det för tomte som blev Bachelor i år, hade han inte kollat programmet innan? Och liksom visste vad det gick ut på? Ska inte spoila för er som ska se men det här var bland det mer craazy ever i Bachelor/Bachelerottesvängen och då har jag sett många säsonger (Både USA/Australien. Senaste Bachelor USA slutade ju btw också märkligt minst sagt, ja herregud vilken drama men de är ju ända b r a underhållande dessa udda kärlekskranka (och ja tvtidskranka) deltagare:)

Har ni kollat och vad tycker ni om Sia och de andra? Berätta gärna, måste ventilera lite här haha.

.

.

Önskar er en fin fortsättning på måndagen girls<3

.

KRAM

.

.

.

21 kommentarer till “INFLUENSA & TACKSAM & VAD HÄNDER I BACHELOR?

  1. Inte sett ett enda svenskt eller utländskt Bachelor. Jag är så tråkig, så om jag ska lägga min tid på att se TV, så måste jag lära mig något av programmet. Så jag ser bara enstaka dokumentärer och nyheter. Så båååring är jag.

  2. Jag har aldrig sett Bachelor, tittar mest på naturprogram, dokumentärer och krim men serier som Exit och Bridgerton älskar jag.

  3. Har sett några avsnitt och tycker att Sia är den mest mognaste av dom alla. Han upptäckte nog vilket skitprogram det är med en massa barnsliga, bortskämda och botoxade tjejer. Den ena ser värre ut än den andra. Han valde den mest mogna och naturligt vackraste tjejen…Varför ser jag på programmet…svårt att undvika när tonåringar sitter och kollar ….

    1. Nej men usch vad nedlåtande mot de deltagande tjejernas utseenden. De är jättefina alla på sitt sätt, man ska inte kommentera hur människor ser ut så där. Sen kanske inte alla är lika fina i hur de beter sig mot andra så klart, men ingen har uttryckt sig så taskigt och barnsligt som du just gjorde? Är det moget att söka till ett program som ju går ut på att vara Bachelor som ska välja bland 20 brudar och sen inte göra research vad det handlar om innan eller fullfölja undrar jag.

      1. jag menar inte att dom är fula men ta bort botoxen så blir dom naturligt vacker …Isa är naturligt vacker och det skulle övriga kunna vara också. Det kanske är svårt att förstå hur det är förrän dom är där… och vad för känslor som dyker upp. Jag tycker att Sia och Isa varit dom mognaste hela tiden i de program jag sett. De andra är bara en stor hög av flamseri, barnsligt beteende.

  4. Om nu Sia blev kär så tycker jag det var rätt både mot honom själv, Isa och tjejerna att hoppa av. Hade ju inte kännts rätt om han skulle tvingas fejka intresse för dom andra. Och i slutändan är det ju det programmet handlar om. Att hitta kärleken.

  5. Har inte följt alls..tycker allt är så tragiskt med sån tv. A l l a blir kära i samma man? Det är inte ens rimligt. Tycker att man sett allt i gång så är det bara repeat 😅 är det ens någon som funkat efteråt?
    Däremot är jag helt fast i älskar älskar inte 😅❤ det är iaf på riktigt.

  6. Jag tycker Sia gjorde helt rätt! Förstår inte varför tjejerna blev sura.. besvikna kan jag förstå, men det är ju en annan sak.

  7. Jag håller verkligen med om tomte eller nöt som jag brukar kalla knäppa män för. En dejt och sedan tokkär så han måste avbryta sin medverkan.

    Trist med alla dessa sjukdomar som härjar. tyckte jag klarat mig bra till nu då när jag själv nyser, snorar och har småfeber.

    Krya på er.

    https://kamillaskamera.com/

  8. Sia hittade sin kvinna och är nöjd. Klart han gjorde rätt som avbröt och inte fejkade och lekte vidare med de andra tjejernas känslor och engagemang. Kärleken går ju före en dokusåpa.

    1. Vet inte vad produktionen tycker om detta men man kan ju gissa☺️ Sia var ju trots allt med i Bachelor för att göra underhållning som ska räckta till ex antal avsnitt. Tänk om han varit ensam som de brukar vara och blivit tokkär första dagen och hoppa av! Jaha så blev det med den säsongen liksom, tack å hej allihopa😳

      1. Bachelorerna verkar ju stå på kö….det var ju inga problem med att få in en ny… och vips så blir tjejerna kär i honom bara så där…..dom skrek ju av förtjusning… men är det kärleken dom vill ha eller bara göra sig ett namn som många andra gör som är med i dokussåpor och vips så har dom samarbeten fixade…hos olika företag

        1. Hahaha…var tvungen att läsa om det iom att jag inte följer det.
          Måste säga att denne Sia beter sig moget 🤗 ibland säger det klick helt enkelt 🥰
          Petra! Det kommer en ny man så det fortsätter bara på samma sätt med denna 😅❤

      2. Produktionen har säkert en plan B. Allt möjligt kan ju inträffa när det handlar om människor.
        Det verkar på tjejerna som om han inte var speciellt oersättlig :).

      3. Älskar också min lilla plutt som kommer varje natt och sparkas och ska sova Nära. Våran bästa lösning i livet. Vi hade en 1.80 säng och vi köpte till en 1.10 säng och satte ihop dem. Nästan tre meter sång. Så ju sover alla så bra. Ingen trångs. Alla får plats

  9. Programmet handlar ju om att hitta kärleken och det gjorde Sia. Undgick ju inte någon hur de två drogs till varandra och har något speciellt. Varför dra ut på det och spela ett spel och dejta när ens hjärta tillhör någon annan? Inte schysst mot någon. Nu fick istället de tjejer som var kvar få en ny chans med en ny bachelor och vad jag kan se så är de inte direkt besvikna. Go Sia & kärleken…

  10. Ääälskar Bachelor, det är mitt guilty pleasure, ser alla säsonger i alla länder jag kommer över.
    Sia var verkligen egocentrisk, noll inkännande mot tjejerna, alltså jag har inget emot det han gjorde sist för händer det så händer det. Men han hade kunnat vara mer empatisk mot alla och åtminstone försöka sätta sig in i deras situation de senaste avsnitten.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg