HALLOWEEN COMING UP

 

Hallå från sjukstugan! Liten Moje mår helt ok idag och vi har hållit oss ute och bla karvat pumpor. SÅ mysigt. Han var jääättepepp på den uppgiften och jätteduktig så klart och det är faktiskt det bästa halloweenpysslet. Kladdigt och kletigt och geggigt och tar sin lilla tid men lyckan att ha gjort sina alldeles egna läskiga pumpor (med liite hjälp)

Så mysig oktoberfredag ändå! Ska ta tag i stora trädgårdsfixeriet i helgen minsann, tvätta utemöbler och ställa in med alla krukor och parasoll och slänga krukväxter och klippa perenner etc etc etc. Det är ju för sjutton bara en vecka kvar till höstlovet nu? Har ju varit en jättefin oktober så man har ju liksom missat att det snart är november, måste sätta faart!:)

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig fredagskväll!

..

.

.

2 kommentarer till “HALLOWEEN COMING UP

 1. Hej mitt i hösten !
  Nu undrar jag hur ni gör med förvaring !!
  Utemöbler i rotting, tar ni in eller hur gör man?
  Vissa växer i kruka, slänga eller förvara i förråd?

  Mvh Helena

  1. Jag har utemöbler i rotting från Tine K, de tål inte att stå ute under vintern och blir svartprickiga av regnvatten så vi har våra under ett tak under den period av året de står ute.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg