NIGHTHEROES I GELFORM

REKLAM FÖR SKINCITY

.

God morgon finingar!

.

Något som jag tycker är riktigt kul är ju proffsig hudvård och något som är ännu roligare att ni uppskattar att jag skriver om mina favoritprodukter! För det gör jag mer än gärna, delar med mig om olika härliga serums, masker, rengöring och krämer osv som fungerar. För så är det, riktigt bra hudvård kan göra underverk och jag är ett bevis på det. Jo jag gör mina salongsbehandlingar då och då också men min hud behöver daglig omsorg och vård och kärlek. Annars blir det yttorr, ojämn, svullen eller får hemska akneutbrott! Speciellt på hakan, har haft hur många bölder som helst där tidigare men inte nu för tiden. Händer ytterst sällan och det är så skönt!.Den där känslan att det ligger massa knottriga orenheter under huden på hakan som bara väntar på att bli inflammerade och få utbrott är också nästan helt borta. När jag drar med handen över huden känns den jämn och fin och det syns inga pormaskar! Har fått mycket hjälp från hudvårdsproffsen på Skincity där de tipsar om produkter som passa just min hud<3

 

Min hud är mycket finare nu än den var  i 30-årsåldern och det är helt sant.  Men en sak som har börjat dyka upp är ju mörka fläckar lite här och där. Inget jättebekymmer än men ja lätt irriterande med dessa små ”smutsmärken”. Så idag ska jag tipsa om två produkter som jag använder för att få en riktigt klar ren exfolierad hud med mindre porer, mindre fläckar och en slätare hud utan akne men med massa lyster!

.

.

.

Vi börjar med detta proffsiga serum som jag använder under nattkrämen ett par ggr i veckan – Dermaceutic TRI VITA C30

Något som verkligen är bevisat är att C-vitamin verkligen fungerar som superbast för huden och denna gel innehåller hela 30 % C-vitamin – det kraftfullaste i branschen! Galen aktiverar kollagenbildningen, förbättrar hudens elasticitet, jämnar ut hudtonen samt jobbar lugnande vid hudinflammation. Dessutom ger det en fantastisk lyster!  Jag tycker att man får samma känsla morgon efter som efter en salongfacial. Ni vet den där lystriga och plumpade huden som man älskar och dessutom har mina små fläckar blivit betydligt mindre synliga. Ett populärt serum och när man provat så förstår man varför. Finns här

Serum som förbättrar hudens ton och struktur/Gör huden mjuk, elastisk och lugn/ Passar alla hudtyper, utom extra känslig.

..

.

Sen har vi en galet populär nattmask från Neostrata – EXFOLIATING MASK! Jag ÄLSKAR peelingprodukter som inte river eller torkar ut huden och den här är verkligen grym. Det verkligen känns att huden suger åt sig den när man applicerar ett lager gel över ansiktet på kvällen! Efter gel applicerar du din vanliga nattkräm ovanpå. Inget kladd och klet och huden känn såå ren efteråt. Exfoliating Mask är en multiverkande ansiktsmask som milt exfolierar över natten och ger en klarare, jämnare hud med förbättrad hudstruktur och hudton. Jämnar ut hudtonen samt minimerar synligheten av förstorade porer. Passar alla hudtyper och är särskilt optimal för en acnebenägen hud med post-inflammatorisk hyperpigmentering. Använder den själv ca 1-2 ggr i veckan och masken finns här.

 

Multiverkande ansiktsmask som milt exfolierar/ Ger en klarare och jämnare hud/ Stimulerar cellförnyelsen och jämnar ut hudtonen.

.

..

Ja detta var alltså mina riktiga Night Heroes från den proffsiga hudvårdsbutiken Skincity och just nu har de hela20% off på dessa och många fler så missa inte det! Och om du inte vet vilka dina bästa night heroes är, fråga bara Skincity’s hudterapeuter som finns på chatten på hemsidan🖤

.

.

KRAM

.

..

6 kommentarer till “NIGHTHEROES I GELFORM

  1. Bruna fläckar -kloasma- kan man få av preventivmedel. Kolla upp det är mitt tips.

  2. Ser superfräsch ut 🙂
    Tänker på att du skriver att du är yttorr. Ngt som torkar ut hyn är BUS och du använder väl det i princip året runt? Använder Clarins droppar i min hudcreme men det känns torrt iaf här : )

  3. Bra hudvårdsprodukter i all ära, men de kan bara göra så mycket. Hade varit jätte tacksam om du ville göra ett inlägg om dina behandlingar du gör. Hur ofta och vilka? Samt vilka du tycker ger bäst resultat. Håller med Åsa om att BUS produkter gör huden yttorr =)

  4. BUS ger mörka fläckar som flera skriver om men även åldern kan ge mörka pigmentfläckar. Själv använder jag ofta ansiktsprodukter från hälsokost som både är prisvärda och bra. Men icke att förglömma så påverkas huden av det du stoppar i dig och hur man mår. Mår inte magen bra så mår inget bra i kroppen och då även huden påverkas mycket. Tänker på att ni är mycket sjuka vilket inte är så konstigt med en lite skolkille som drar hem baciller. Det påverkar både hud och hår i allra högsta grad.

  5. Hej! BUS förstärker väl mer pigmentsförändringar? Inte ger det väl mörka fläckar..inte på mig iaf.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg