SNART – EN SMYGKÄNSLA AV LJUVLIG ADVENT

REKLAM FÖR JOTEX

 

S n a r t är det november och snart äntligen dags att börja börja göra adventsfint hemma! Lite små snygga detaljer som hintar om att det snart är december, gillar ju mer det där krispiga advenssvala framför mustigt juligt. Jotex har så fina kartonger till julinredning och julbelysning som matchar mina övriga vita jullådor perfekt. Det ska vara fint att plocka fram allt juligt i garaget också och ordning och reda:)

.

.

.

Här har jag advenstpiffat lite i matsalen i vårt gamla hus! En ny julstjärna, en ny pappersgran, lite nyponkvistar och så en glöggkaraff.

.

.

En snygg & elegant glöggkaraff med värmeljus  har jag letat efter i flera år och blev överlycklig när jag fann denna. Finns här.

.

.

Fina och rejäla granen i naturvitkartong hittar du här

.

.

Denna julstjärna är s å läcker! I tåligare tjockare papper vilket är super (hur många julstjärnor har man rivit sönder..) och har en snygg greige ton och när man tänder den så lyser det lite mer diskret och mysigt. Belysning medföljer! Julstjärnan finns här

..

.

Adventsljusstake som man kan dekorera med tex mossa eller nötter  här, batteridriven uthomhusstjärna med timer här, pappershängen till granen här, underbara glöggmuggar här, broderad julstrumpa här och ljuvliga snöbollshängen i papp här.

.

.

SÅ mycket fint och nytt och fräscht advenstfint inne hos Jotex! Bara några små detaljer kan ju göra att ett helt rum kommer i mysig julstämning. Med min kod PETRAOCT22 får ni 30% off på en hel order och 5% off på röda priser tom 31/10.

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “SNART – EN SMYGKÄNSLA AV LJUVLIG ADVENT

 1. Tack för att du tipsar i god tid! Det är ju nu all planering börjar smyga igång inför advent och JUL!

  1. Ha ha!
   Jag tänkte precis tvärt om – kan inte Alla Helgona iallafall få passera innan vi börjar dra fram julpynt. Förstår att det i jobbet som influenser ingår ”att vara först” men personligen gör det mig endast irriterad.

   1. Hur svårt är det att i butiken se julsakerna oavsett tidpunkt och bara titta bort? Eller här, scrolla till något annat inlägg/annan blogg.

    1. Ja men det förstör ju den mysiga känslan med jul när affärer börjar med julsaker i oktober. Så det är inte alls bara att titta bort. Och alla bloggare som skriver om hur trötta på allt redan på juldagen typ. Sån jävla stress med allt hela tiden.

     1. Håller med! Samhället består mest av stress nuförtiden. Vi hinner inte komma hem från sommarsemestern förrän julsakerna är i butik och på nätet och i influensernas inlägg. Varför inte bara njuta i nuet och stanna upp lite. Tyvärr så är det kanske svårt att njuta när vi har en världsbild som skrämmer. Men jag tror att vi måste stanna upp och backa. Tänka FUNKTION

 2. Åh vad kul att det verkar bli lite mer inredning nuförtiden. Jättekul att du börjat med lite advent och julinspiration! Håller med om att man vill ju ha det i god tid. Tipsa gärna också om fina julklappar, julklappspapper, mat och bak m m så man ev hinner köpa. Du brukar göra så himla fina presenter.

 3. Jag älskar julen och börjar planera nu vad jag skall inhandla till denna julen.
  För min del får du gärna börja med lite jultips redan nu och ni andra kan ju blunda.
  Så fint med granen och dom röda bären.

   1. Okej ers höghet, jag ska naturligtvis anpassa mitt julfirande efter dig. Självklart! 🙄

 4. Är supersugen på julen i år och tänker att så snart halloween är slut och det börjar bli november så är det okej att dra igång lite smått med vita mer vintriga dekorationer och sen efter halva november kan det röda och glittriga komma 😁

 5. Jag vill njuta länge så hos oss börjar vi tidigt… sedan städar vi undan allt innan nyår så att det blir en nystart.

  Petra, kan du inte visa upp dina saker från Georg Jensen och styla… jag behöver inspiration

 6. Så roligt med inspiration som du är så bra på!
  Fortsätt med det som så många av dina läsare gillar 😀
  Får jag fråga vart du köpt de två brunaktiga ljuslyktorna?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg