OUTFIT EN VANLIG VARDAG

REKLAM FÖR ELLOS

.

Ja en vanlig höstvardag går jag ofta klädd så här! Ett par mjuka tights och så en skön lös skjorta. Snyggt men totalt okomplicerat. Just den här flanellskjortan som jag har på mig idag har jag använt massor redan (ni kan skymta den under min cape på pics  från i söndags) Precis lagom tjock, fint tyg, användbar ebige-svart-grå färg och snygg modell, me like.

.

 

Skjortan finns här

( Jag har strl 34/36)

,.

,

.

Stickad klänning här, randig skjorta här, svarta skinnbyxor här, stickad tröja här, vadderad långväst här.

...

Och som vanligt vänner – min rabattkod ger som vanligt 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris+ 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/10.

Koden denna gången är: PETRAOKT22

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “OUTFIT EN VANLIG VARDAG

  1. Din färg på skjortan ser mycket snyggare ut än på Ellos hemsida. Men det är samma, eller?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg