THE DREAM MASK FRÅN MANTLE & SVALA EYEPATCHES

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Idag ska jag tipsa er om en riktigt gojsig lyxig mask som är en sån där riktig rescue eller SOS när du behöver få glow och lystern tillbaka snabbt!! En riktig must have för mig i skönhetsväg. Sen kommer ett tips på en gammal trotjönare till svala underbara eye-patches – även också där det är också en akuthjälp för trötta svullna ögon.

Men först m a s k e n…

.

.

Kanske har ni hört talas om The Dream Mask från Mantle? Väldigt hypad på nätet! Den är den helt underbar i konsistensen, mjuk och len och doftar fantastiskt. The Dream Mask är en återfuktande nattmask berikad med solodlad CBD, bakuchiol, niacinamide, Q10, vitamin E och ekologiskt havtornsextrakt. Jo CBD är mycket riktigt en olja som utvinns ur hampaväxten (cannabis) och jag vet inte om det är den eller kombon av de olika ingredienser som ger den där sköna plumpade fuktmättade känslan i huden och g l o w e t.

.

.

.

Ni MÅSTE nästan testa denna så att ni får prova själva! Mummakardemumma för huden på vinterhalvåret. Smörj in innan du lägger dig ett par gånger veckan. Passar alla hudtyper.

Masken finns här och med min kod PETRA22 får du 22% off på den och allt annat hos Skincity tom 9/11 (Kan ej kombineras med andra erbjudanden och presentkort).

 

.

 

Sen var det mina ögonräddare: Hydra-Gel Eye Phatches från Peter Thomas Roth! Dessa är såå när det gäller kråkfötter, fina linjer, mörka ringar och svullnader. Man ser helt enkelt mycket piggare ut efter bara 10 minuter med den här ögonmasken! Innehåller bla mycket potent c-vitamin. Jag förvarar mina ögonmasker i kylskåpet så att de är så där härligt svala att lägga på också – tips

Mina eyepatches finns här och med min kod PETRA22 får du 22% off på den och allt annat hos Skincity tom 9/11. (Kan ej kombineras med andra erbjudanden och presentkort).

 

 

.

Skincity är verkligen hudvårdsproffsen på nätet! Deras hudterapeuter har skapat produktguider som gör det enkelt att hitta rätt produkt till sin egna hud. Inte lätt det där alla gånger och dessutom kan man chatta med dem om man har några frågor om hudvård. SÅ bra.

..

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “THE DREAM MASK FRÅN MANTLE & SVALA EYEPATCHES

  1. Tack för tips, men vi är många som fortfarande väntar på ett inlägg om dina behandlingar du gör på klinik!! Pleeeaase! 😃

  2. Håller med Elin ☝🏻. Är det botox du sätter för att få en mer ”öppen blick”?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg