HÖSTLOV I GÖTEBORG

 

Nya hotel Jacy´z i Göteborg

.

Heeej Tisdag!

.

Hoppas ni mår bra bloggisar! Det gör jag, liite seg men annars är det topp. Tunga huvudet kan nog vara rödvinet på middagen hos svärisarna igår, är ju liite känslig för just det. MEN vilkengod och  mysig middag de hade fixat förresten. Massa läskigt Halloweenpynt och Mojes mat var Halloweenpiffad in i minsta detalj, söta svärmor hade tom klistart fast ögon på varje köttbulle🖤 Så uppskattat att de verkligen ansträngt sig för att göra det roligt & mysigt för barnen på Halloween.

.

Hur som helst, idag är det lite fix hemma som gäller. Ska hämta lite paket och fota ett samarbete och köra lite tvättar och ta någon tur med Moje. Sen så är det lite packning också för tidigt imorgon så åker vi ner till Göteborg för att bo på nya Ess-destinationen Jacy´z som invigs idag tror jag! Ser helt galet fint ut med spa på 27:e våningen osv Jag som har bott på flera av Esshotelen vet ju att allt brukar vara tiptop och att det är en speciell härlig lyxig känsla på dessa.

.

 

.

Stilen känner man ju igen från Steam & Ellery

.

Länge sen vi var med barnen. i Göteborg förresten! Vi ska hänga med vänner på Halloweenigt Liseberg men sen är det inte så mycket bokat förutom middag på hotellet. Vilka ställen får man inte missa? Restuaranger, aktiviteter, museum, shopping etc? Blir superglad om ni har några bra tips på Göteborgmåsten! Är sugen på att äta god fisk och skaldjur så det måste det bli, mumsfillibabba:)

.

Nej nu ska jag göra mig ordning och sticka ut i solen men vi ses snart igen!

.

KRAM

.

.

13 kommentarer till “HÖSTLOV I GÖTEBORG

 1. Toso, Kajutan i Saluhallen, Tavolo, Centro bar (kaffe), Ted o Teresa, Artilleriet, Alvhem interiör, Wakakuu m.m.

 2. Toso, Mr P, Puta Madre, Hello Monkey är superbra! Toso helt fantastiskt o miljön🙏👍! Sen finns The Parlour, Grano GBG, Magazzino. Alla dessa är bra middagsställen! Ser att nån tipsat om Tavolo ovan, det är häftigt men maten är inte bra, jag blev sååå besviken, dyrt och totalt smaklöst, dessutom var den inte varm, vi tog olika rätter allihop i sällskapet och alla lika besvikna. Betalar man ex.vis över 300 för en varmrätt ska den vara bra och gärna varm. Om ni vill ha riktigt fine dining så har ni SK, men kanske inte med barn😉!
  Ha supermysigt🥰

 3. Gillar ni pan-asiatisk mat är Toso fantastiskt tycker jag, och Cheri-Lee har magiskt god sushi fusion, och även Cheri-Lee är en del av ESS Group.

  Missa inte Artilleriets nya The Kitchen, var på invigningen förra veckan och det är SÅ fint och inspirerande med nya köksinredningarna. Och självklart stora butiken också är ett måste. Tavolo ligger mittemellan så kanske lite goda drinkar där efteråt? Supercool restaurang men är mer ett drinkställe än mat för mig, även om jag ätit god pasta där.

  Vallgatan 12 är en cool butik, You had me at hello ären fin inredningsbutik som också ligger på Vallgatan. I Haga finns en del trevligt också, där är mysigt att strosa och fika.

  Hoppas ni får det toppen och välkomna till Götet!

 4. Universeum, missa inte spökpaddan som går genom kanalerna – ni åker inte utan tittar bara. Här har du en massa fina tips https://www.goteborg.com/guider/hostlov-i-goteborg/

  Och restauranger, varför inte Moreno, världens största pizzaria – med GODA pizzor. Human är ett nytt ställe med grym mat.
  Magasinsgatan med kaffe på DaMatteo, Artelleriet och Norrgavel. Skultunabutiken. Och blir det skräpvädret tar ni Hagabadet Drottningtorget

 5. Finns massor av bra ställen, mina favoriter är Toso för mat, bästa bästa. Artilleriet för inredningsinspo. DaMatteo för kaffe. Tavolo för drinkar…

  Hoppas ni får det bra i mysiga Gbg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg