HÖSTLOV I GÖTEBORG

.

Hohohoo nej jag har inte gått upp i rök här! Har bara tagit ledigt ett par-tre dagar för att ha höstlov med älsklingar. Vi har ju varit nere i Göteborg en sväng och SOM jag gillar den där staden. Har faktiskt bott vid St Sigfridsplan några månader när jag var ung och jobbat som croupier på nattklubb (Minns ej vad den hette men den hade kolonialtema med uppstoppade exotiska djur och grejer, mycket hett var det minsann på 90-talet haha) Så jag kan staden lite grann iaf:)  Vi bodde ju som sagt på sprillans nybyggda Jacy´z och det var verkligen suuperfräscht med amerikanskt tema (de kan det där med tema Göteborgarna;) Lite Art Decostil som vanligt på Esshotellen blandat med Miami a la 50-tal mixat med pastelligt 80-talsfluff. Personalen hade baseballjackor och maten gick i samma tema osv. Supermysigt och lyxigt hotel!

.

.

.

Vi promenad runt i stan och shoppade litegrann bla på Artelleriet SÅ KLART. Blir typ lycklig där! Ny köksutställning också och juuul. Sa åt barnen att bara låta mamma sitta där ett tag och njut ifred haha. Sen fick de tjusiga Artellerietglasjulkulor för den tjänsten! Så himla förtjust i allt det där snygga vita också, tröttnar aldrig på det. Med lite rött och dovt rosa också, mumsfillibabba.

.

.

.

Apropå mumsfillibabba så åt vi en hel också och ALLT var typ fantastiskt faktiskt. Tom de pinfärska havskräftorna på turiststället Hamnkrogen på Liseberg! Bäst var hur som helst restaurang  Toso vid Götaplatsen. Herregud vilken ljuvlig mat och härlig atmosfär och personal. Panasiatiskt kan vara det absolut bästa. PPPPP, gå dit.

.

.

.

Ja vi var också på ett tokfullt Halloween-Liseberg med vännerna i spöregnet! Gick ju inte att fota där, det var personer precis överallt men Bea och jag fick hoppa att åka Balder som vi tänkt (80 min väntetid i spöregn som sagt) och nya skräckhuset (men det gjorde inte så mycket) Det blev mest Kaninlandet och attraktionerna där för Moje och hans söta kompisar. (Så drack vi drinkar på Jacy´z också och deras skybar Gogogaga var suuperhäftig)

.

.

Ja det var lite från vårt lilla höstlov det! Moje tyckte också att Göteborg var bland det bäst någonsin och han sitter faktiskt just nu och tittar på gamla sommaravsnitt av Lotta på Liseberg på Apple TV och sjunger med i ”Vi sätter färg på Lisebeeeerg”, GULLE.  Och imorgon börjar skolan igen och det ska bli rätt skönt faktiskt. Har hamnat efter med en del jobb som jag måst ta tag i asap!

.

.

Ha nu en skön söndagskväll alla! (Här blir det tacomyskväll efter önskemål)

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “HÖSTLOV I GÖTEBORG

  1. Hej !
    Var är den snygga svarta blusen ifrån ? Är det skinnbyxor som du har till blusen ?

    Mona

  2. Åh, Göteborg! Håller med, det är en underbar stad där jag var mycket som barn främst då halva släkten är därifrån 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg