KLADDKAKANS HÖGST OMYSIGA DAG

.

Vissa dagar ska man typ inte gå upp eller hur? Ni vet när man känner sig på uselt humör redan från start och man känner i hela kroppen redan innan frukost att nope, den här dagen kommer inte bli någon höjdare. Sån dag har jag idag. Vaknar med migrän, Mojes överdrag och stövlar är plötsligt helt borta och det blir tokstress innan skolstart (och gräva fram ett nummer för små överdrag) Sen funkar inte tvättmaskinen när jag ska sätta på den plus att min knälånga Busnelkjol har visst tvättats av någon i liite för hög värme och blivit kortkort… H tar med sig bilnyckeln av misstag på väg till jobbet (iofs inte hela världen) och jag cyklar då till affären i spöregnet och kör omkull på hala löv precis utanför och slår i armbågen och ligger där som en svärande blöt hög. Köper det jag ska och cyklar lite mörbultad hemåt och hämtar Moje i skolan och ska sen göra det mysigt och baka en kladdkaka pga Kladdkakans dag. Sen när jag fixar med den så lyckas själva vispen lossna och det blir chokladklet på golv och typ alla köksluckor plus att jag får den rätt på tån – aj. In med kladdkaka i ugnen och den blir faktiskt bra! Men chokladganachen som ska vara i snyggt korgmönster vill inte tjockna och kan inte spritsas och jag får smeta ut den och i typ värsta irritationen försöka snygga till min kladdkaka med lite grädde jag har. Kakan ser nu ut som att ett mindre barn har gjort den. Det är plötsligt bäcksvart ute så det går inte att ens ta en hyffsat mysig bild till bloggen på fula kladdkakan heller utan det får bli en ful bild också… (Kakan smakar säkert blä så inget recept idag;) Nä ingen tumme upp för den 7 nov 2022.

.

Nu ska jag hursomhelst sätta på mig en myspys, ta ett täcke och lägga mig i soffan med Moje och titta på Berättelsen om Gru. Det kan ju bara inte gå fel?

Hoppas ni har en fin novembermåndag iaf!

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “KLADDKAKANS HÖGST OMYSIGA DAG

 1. Kämpa på, kämpa på. Det är tufft nu med novembermörkret men snart börjar adventsmyset och det blir lättare. Härligt att läsa att det händer grejer hos er också precis som hos alla andra.

 2. Jag tycker kakan blev väldigt fin med tanke på utgångsläget 😃 Det är väl såna här dagar som får en att uppskatta andra, bättre dagar, så kanske är det tur att de finns. Och du beskriver dagen väldigt roligt hehe

 3. Hahaha, säkert en hemsk dag men så roligt beskrivet! 🤣 Själv trillade jag och mitt ena ben blev spetsat på en nerklippt häck när en av mina hundar gjorde snubbelben för mig. Det blev inte bara hål i benet utan även mina sprillans nya outdoor-tights gick sönder. Och inte fick jag någon kladdkaka heller. 😂😂😂

 4. Åh hhahaha jag faaaattar känslan! Sambo skulle jobba hemma på fredag. Jag jobbar alltid hemma på fredagar, inte han. Han stod i duschen när jag klev upp. Jag måste hoppa in 07.15 för att hinna bli klar, nej men då stod han där, som är klar på 5 minuter överlag, som man, inget kaffe var påsatt heller. En elektriker som klantat sig skulle komma tillbaka och göra om. Bam…ingen ström till att få tekniken att fungera och det var en intensiv morgon på jobbet. Borde jag ju kunnat räkna ut med en elektriker hemma kan man tycka. Mobil var på 7% å datorn något bättre. Å det fortsatte hela dagen med krångel. Gick inte att få humöret rätt hahha. Så trist en fredag. Å sambon var på bättre humör än någonsin! Det kan också bli fel hahhaha.
  Ibland bara är det så <3 Å jag älskar att du kan skriva såhär ibland. DET är feelgood om ngt. För vi har alla såna dagar! Kram på dig och hoppas morgondagen blir bättre 🙂 å att du inte har ont imorrn. Att cykla omkull gör så jäkla ont. Å du, superfin kladdkaka!

 5. Oh dear, we all have those kind of days. Pick yourself up and keep going.
  The cake looks good.

 6. Det var verkligen en brutal otursdag 😅
  Blir också galen på vissa recept på tryfflar och ganacher, de stelnar liksom aldrig?! Tycker jag borde se det på receptet som van bakare men nej ibland litar man liksom på att det ska bli bra och hoppas (vill inte heller snabbstelna i kyl för konsistensen blir inte alltid lika bra sen). Men ofta funkar det i alla fall att göra den dagen före och låta stelna över natten under tättslutande plastfolie.

 7. Haha, tycker det är underbart att du delar detta och att alla dagar inte kan vara bra. Pratar själv med så mycket folk dagligen (frisör) och hörde att både måndagen, och tisdagen var riktiga skit-dagar. Det är/har varit fullmåne, då långa sover sämre. (Inkl jag) har också haft migrän, spänningsvärk. Vad gör du åt migränen dessa dagar?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg