HALLÅ NOVENT

REKLAM FÖR JOTEX

.

För alla oss som älskar adventkänslan och som gärna börjar smygjulfixa  hemma när mörka november kommer så finns det ju ett nytt namn – Novent! Alltså tiden i november fram till advent. Det köps någon amaryllislök eller en påse julskum, nya glöggen provas och pepparkakor plockas fram till fikat! Och lite smått kommer julkänslan in hemma också med små ljusstakar, stjärnor och pynt, iaf hos mig. Älskar det, tycker att det tom behövs när mörkret kommer!

 

Med min kod PETRANOV22 får ni 30% off på en hel order hos Jotex just nu och 5% off på röda priser tom 20/11. Perfekt att använda koden om du hittar en ny favorit hos Jotex att dekorera med hemma nu i Novent

.

.

.

Glöggdags med nya ljuvliga små glaskoppar! Har ju visat glöggkaraffen tidigare (här) och nu har jag kompletterat med tillhörande  koppar som kommer i ett set med hela 8 st. Finns här

,

.

.

Så fina att bjuda glögg i med ett litet öra  att hålla i och en silverkant längst ner och matchar glöggkaraffen perfekt.

.

.

.

Den enkla fina stjärnan är perfekt att diskret dekorera med i Novent! Kan ställas mitt på bordet tillsammans med hýacintlökar och lyktor om man vill få en lite jul vid dukningen eller bara ställa i bokhyllan eller tex fönstret. Finns här. (Rabattkod PETRANOV22)

.

..

 

M y s e t i vardagsrummet just nu🤍

.

.

.

Hos Jotex finns det som vanligt massa fint och här är några av mina favoriter: rund bollkrans i papper här, små söta sammetspåsar att använda till tex julkalendergåvor här, läcker grankorg i rotting här, söt julkrubba här och finfin snöflingepappstjärna (Tips – Jotex har mängder av varianter av fina adventsstjärnor i papper) här

.

 

Verkligen så mycket advenstfint inne hos Jotex nu! Alltid kul att komplettera med något litet nytt och fräscht för att få till den rätta julefeelingen man vill ha hemma. Med min kod PETRANOV22 får ni 30% off på en hel order och 5% off på röda priser tom 20/11

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “HALLÅ NOVENT

 1. Hej kära Petra, var kommer svampen ifrån? Han bär showen. Tack på förhand för ditt svar.
  Susanne

  1. Hahaha ja han är snygg! Köpt på Artelleriet som hade massor med svamppynt😍

 2. Tack för inspirationen! Som passar nu men för de som tycker att det är för tidigt att smygpynta nu så funkar din inspo även från första advent! Toppen!

 3. Novent var ett bra ord tycker jag. Jag har också smygit in lite pynt. Tog fram en ljusstake och en duk i köket med vintertema. Dottern tycker dock att det är för tidigt.

  1. Det ä r för tidigt 🙈😍. Men sen samtidigt förstår jag alla som tjuvstartar lite ändå. Mörker, mörker ju …

 4. Kan jeg få spørre hvor lummer (girlander) som du pyntet trappe rekkverket er fra? Det var et innlegg i desember-20? Så fint🎄✨🤎Takk for svar🫶🏼

  1. Åh det minns jag inte exakt men jag tror att den är köpt på Åsby Trädgård i Hallstahammar😍

 5. Älskar väggfärgen i vardagsrummet, vet du vad den heter? Tack på förhand 🤗 kram Sofia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg