SEEENA TULPANER

 

Bättre sent än aldrig eller hur!?

.

Hello vänner!

.

Hoppas ni mår bra och har en fin torsdag! Här i Småstaden är det finfint och ääntligen skiner solen igen och det är man ju bara s å extremt tacksam över nu i mörka november eller  hur:)

Men hur mild höst har vi i år egentligen förresten? Brukar väl vara frostnätter nu! Känns som höstarna brukar var nere i Normandie mer.. Hm, inte helt normalt det här vädret. Fast jag hade ju inte hunnit att få ner alla mina tulpanlökar så jag passade på idag (och glad för just det, att det ännu inte var tjäle i rabatterna menar jag;) För har jag inte grävt ner tulpanerna så ångrar jag det massor i vår sen. För det finns ju liksom inget härligare ä natt se alla dessa vackra lökar som kommer upp på våren! Bästa bästa. Sitta på altantrappen med en kopp latte i vårsolen och bara njuta av tulpanerna i trädgården. Yes längtar redan!:)

 

 

.

Och i år var jag  faktiskt lite noga med lökinköpet också och beställde favvisarna på nätet (Och inte tog det som fanns kvar i hyllorna på handelsträdgården:) Blue Diamond är bland mina finaste och jag hoppas att de nya lökarna är lika maffiga som de jag har haft. De och så kritvita höga liljetulpaner och fransiga ljuslila/cerisea tulpaner är så snyggt mot det där vårigt riktigt krispigt gröna tycker jag.

.

.

.

Och alla löven har rasat ner denna vecka! Dags att ta tag i lövblåsen och göra fint. Man läser en del om att de ska ligga kvar (är bra för rabatter etc) men jag vill ju som ni vet ha ordning & reda och det även ute haha. Står inte uuut med dessa stökiga löv ( Undrar hur man ska göra med alla julljusslingor i år btw?? Blir man typ ruinerad om man sätter upp alla man har kanske för vi har en del.. Måste kolla upp hur mycket el de kostar så det inte blir någon mindre kul surprise sen..)

.

.

Ikväll är jag home alone för andra kvällen i rad med barnen för H är ute och reser med jobbet. Tror att jag ska göra det lite extra mysigt för oss med att Foodora hem lite tvdinner (Sushi kanske…) de älskar sånt, och äta middag och se på Över Atlanten tillsammans nere i loungen i källarplanet.

.

.Och imorgon är det redan freeedag igen – hur skönt! Ha nu det så mysigt tills vi ses då<3

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SEEENA TULPANER

  1. Men hahha vaddå…det är ju en dag man blåser löv, elen står ju och lyser alla mörka timmar. Dessutom är inte elen så dyr nu mot hur den kommer att vara nästa år. Nästa år kommer den stora smällen med allt 🙁 Arbetslöshet, lågkonjunktur, eskalerande el, ännu värre matpriser. Vi har inte sett något ännu.
   Sen tror jag inte det går ngn större nöd på Petras familj…däremot de som lever på kanten redan innan..har ett helvete redan nu. Jag får så jäkla ont i magen av allt som sker. Världen är så ostabil och det har den vart i flera år nu. Å sen Putin och hans galenskap. Om jag kunde skulle jag knäppa honom utan att blinka. Nej, jag tror vi får leva dag för dag nu. Vara glada för allt som är positivt. Att vi lever och andas.Vi kommer att värdera annat än prylar, lyx och välfärd framöver tror jag. Jag och min familj klarar oss, men det är väldigt många som inte kommer att göra det.

   1. Håller med dig. Människan kommer att vakna till slut & se på världen & varandra med nya ögon. Få nya värderingar.

    Men först ska det nog braka ännu mer innan man inser vad vi själv skapar. Tror jag.

    Hoppas & tror på en mer medveten & kärleksfull framtid ❤️

 1. 1. Kolla watt-talet på slingan och multiplicera med elpriset, så ser du hur mycket du betalar per timme. Ta sedan beslut om du hänger upp dem. LED-slingor brukar dra väldigt lite plus att du kan ju ha timers.
  2. Att spara löv på hösten är bra för många djur. Naturen är inte ett inredningsreportage 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *