NU TAR VI HELG!

..

Bjuder på hämtad fredagslunch som serverades hemma i köket mumsfillibabba – hur länge har de haft Bao Buss på Sushi Yama förresten?? S å himla gott ju! (Saknar dock de fräscha vita matpapplådorna som de hade förut och som de tagit bort, måste ju varit miljövänligt än svart plast tänker jag) Vad vi ska äta ikväll är dock inte riktigt klart. Blir mysfredag hemma med alla skatterna iallafall och min H är tillbaka<3

 

Huset nystädat check! Sängar renbäddade check! Bubbel på kylning check! Kvar att göra är att 1. Köpa fredagsblommorna. 2. Handla fredagsmaten och svänga förbi Hemmakväll (lovat Mauritius) Äälskar fredagar och vem gör inte det egentligen?:) Något som är bra med vinterhalvåret är ju att fredagarna blir ännu mysigare för man vill göra det extra härligt när man mest är inne. Tända massa massa ljus (ska nog åka till Bruket i Skultuna och fylla på förrådet ljus i helgen) och göra en brasa (måste fylla på vedförrådet också btw, inte glömma det) Spela riktigt bra musik som gör att kommer i rätt stämning! (Just nu är det mycket soft soul här som går varm här hemma, typ Moonchild)

.

Nej nu måste jag sätta fart här – har ju en härlig fredagskväll som ska roddas!

Önskar er alla en riktigt riktigt mysig fortsättning på dagen<3

..

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “NU TAR VI HELG!

  1. Det låter som en perfekt början på helgen! Själv gör jag detsamma, levande ljus, god mat och soft musik. Tack för musiktipset och önskar dig en härlig helg!
    Älskade gårdagens inlägg, hann aldrig skriva och berätta det❣️

  2. Ett tips bara, från säker källa på Bruket, är att det är julmarknad den 18-20 nov. Iofs lär det väl krylla av folk där då, men.. Tips från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *