GNISTRA I VINTERNATTEN

REKLAM FÖR ELLOS

 

Idag denna lördag (alltså dagen före första advent – full rulle med julfixet här) så kikar jag in för att tipsa om lite blått och flott! Men alltså vad säger ni om denna paljettblåsan med axelvaddar och ordentligt 80-talsflört – jag personligen avgudar den. Perfekt längd om man vill vara barbent på festen (snyggast) och så är den i trikå och man trycka i sig hur mycket skinka, sill och peppisar som helst. Stort gilla på det!

.

.

.

Ser ni s k i m r e t! Som en julgranskula eller discokula:)

.

.

.

Ni kommer häpna över priset på denna goding som finns här

.

.

 

 

Det är så fint med blått på vintern! Glansigt, sammetsmatt eller stickat. Sammetsklänning finns här, stickad jultröja här, blus här, klänning med bar axel här, skjortklänning här

 

Ellos har just nu Black Week med massa massa erbjudanden! Min kod ger er dessutom 10% extra på alla Black Week Deal-priser. Giltig t.o.m 30/11.

Koden i kassan är: PETRANOV22

.

Ha nu en FAB lördag godingar!

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “GNISTRA I VINTERNATTEN

 1. Klänningen må glittra medans du fullkomligt strålar. Jisses så snygg du är Petra! Sagt det förr men det tåls sägas igen. Och igen.

  Önskar dig en fin advent

 2. Superfin klänning! Jag undrar även var dina skor kommer ifrån?
  Ha en trevlig kväll!

 3. Festlig klänning. Tyckte du hade svarta strumpor på dig o stod på tå 🙃 Kan inte säga vad det är, men reagerade då jag tyckte du såg ngt förändrad ut på fotona här ovan. Absolut inget negativt, bara ngt olik dig 😘

  1. Gissar på botox. Ögonen har krympt och åkt upp lite snett? Det rättar nog till sig när det börjar släppa!

 4. Klänningen är super & du var supersnygg i den med👌
  Har du gjort dina läppar eller kanske bara jag som ser konstigt🤔
  Ha en trevlig 1:a advent i morgon🕯

 5. Du är bara sååå snygg, fattar inte hur du bär dig åt men det måste vara medfött! Du hade varit precis lika snygg utan behandlingar men det är alltid roligt att höra vad du gör! Du ser så fin och fräsch ut och jag kan inte se att något behöver lägga sig som någon skrev!
  Stor kram från Skåne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg