CANAL HOUSE TEA LIGHT & MÅLAT MED FIL

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LEXINGTON/ARTILLERIET

.

Idag har hag målat med fil på våra könksfönster! Tänk vad rolig man är ändå, när filmålandet kom för några år sen så tänkte jag att ooh my vad dumt och kletigt att smeta ner fönster med morgonmat?? Men så helt plötsligt är det ju lite kul att prova detta själv och ja det blev ju faktiskt riktigt juligt och stämningsfullt. Gjorde små kullar med en by och slott, så att det skulle matcha nya söta Canal ljushusen  som jag shoppade nere i Göteborg här.

.

.

.

Blev lite extra juligt med en enkel ring med gran jag hittade nere på Mästerblomman idag. (Såg Leila Lindholm visa såna här igår på Insta och snodde idén direkt:) Moje blev sååå nöjd med mitt filmjölksmålande, min lilla julälskarkompis

.

.

.

Hittade den här lilla toksöta kudden också, Holidaynyhet för i år från Lexington, och kunde bara inte motstå. (Just nu med på rean på Black Week – tips) Tänk att en liten broderad sammetskudde kan bidra med så mycket mysig julkänsla!

.

.

Nu ska jag slänga på mig tofflorna och ner och rota i jullådorna i garaget här för meer julpiff (har faktiskt riktig bra ordning numera med ordentligt märkta likadana travade kartonger och superstruktur,  trodde jag ALDRIG om mig själv haha;)

.

Ha en mysig torsdagskväll tjejer!

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “CANAL HOUSE TEA LIGHT & MÅLAT MED FIL

 1. Så himla fint! Det måste jag också prova att måla med, eller dottern ännu hellre kan jag tänka mig 🙂
  Älskar kanalhusen, samlar på dem och köper ett par nya varje år.

  Natti

 2. Liebe Petra, ich liebe diese Fensterdekoration! Magnifique. Und du hast dich von einer neuen Seite vorgestellt, nämlich von deiner DIY Seite. Die Petra mit ihrem Fingerspitzengefühl für Einrichtung kannte ich schon, aber die Petra als begabte Zeichnerin noch nicht. Durch dies Fensterarrangement hast du mich in einen süßen Weihnachtstimmung gesetzt. Grattis.

 3. Kanalhusen är jättefina men men måste vara för att använda riktiga värmeljus inuti dessa. Husen är för små och blir jätte varma och har man otur som jag hade så kan själva värmeljuset börja brinna inne i huset. Som tur var spred sig elden inte utan vi lyckades släcka det snabbt.
  Använd värmeljus med LED eller liten ljusslinga med batteri istället.

 4. Inredning,färg-och – formkänsla,foto,trädgård,teckning,målning mao estetik , du behärskar det mesta !👌

 5. Takk for svar🥰❄️🤍✨Hjemmet ditt er bare så vakkert🙌🏼🫶🏼Klem fra Norge🤍

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg