JULHÄRLIGT SOVRUM

.

Sovrummet här hemma i vårt gamla hus som också fått lite härlig julfeeling! Tänk att det behövs s å lite för att skapa känsla ändå. Som tex en elljusstake i fönstret (där bakom gardinen i fönstret står en Elfluga och lyser galet mysigt när mörkret faller)

.

.

.

Och en stjärna i taket

.

.

.

En liten kvist på nattduksbordet med en liten julsvamp

.

.

.

En bollpapperskrans över nattduksbordet på andra sidan sängen

.

.

..

Ombonad, soft, dämpad och gosig jul ska det vara i ett sovrum

.

..

Nu fattas det bara det bara att den där snön kommer tillbaka för jeeesus vad mörkt och grått det är nu! Känns som inte solen går upp överhuvudtaget. Vi behöver ju verkligen det där ljusa vita täcket den här årstiden eller hur. Tänk om vi skulle får en riktig snöig vit fluffig jul i år, det vore väl inte fel alls:)

.

Nu ska jag advenstkalenderstatusen här hemma! På torsdag ska ju första luckan öppnas och jag ska se om Lolo vill ha någon speciell. Bea har redan fått en med smink & krämer och Moje vill ha någon med leksaker också (förutom TVvarianten, chokladvarianten och vanliga varianten:) Finaste & snällaste storebror T var iaf förbi idag en sväng efter arbetet med varsin Cloettakalender till sina tre småsyskon, hur gulligt som helst🤍

.

Ha nu en mysig kväll alla så ses vi imorgon

.

KRAM

.

.

.

22 kommentarer till “JULHÄRLIGT SOVRUM

  1. Skulle tro att det inte får plats. Litet rum och riktiga sängbord får inte ens plats ser det ut som.

   1. Litet och litet sovrum vet jag inte, normala 25 kvm skulle jag tro utan behov av garderobsplats. Vi har ju snurrat runt sängen för att jag vill ha huvudet under snedtaket och just där är det ju en linnegarderob så det blir lite tight men det funkar fint och är mysigt:)

  2. Tack🥰 Nej faktiskt inte, vi har såna riktigt stora kuddar 90X60 med fast dunfyllning längst bak som stöd bakom nacken när vi läser osv. Känns fräschare på något sätt än en stoppad tyggavel (höll på att bli tokig till slut på att hålla på och damma av och fräscha till den vi hade:)

 1. Så fint och mysigt! Så gulligt av T att tänka på sina småsyskon, vilken storebror!
  Stjärnan i taket är ljuvlig, var har du hittat den?

  1. Tack och eller hur. Bästa killen❤️ Det är en Watt & Veke från förra året😍

 2. Jag har kört i flera år mest vita detaljer till jul men i år har jag mer satsat på rött och mycket i mörkt trä. Vill bona in mig mer och få den riktiga myskänslan.

 3. Hej,

  Är ny läsare till dig! Så kul för jag har också en liten Mauritz.
  Tycker du har en underbar färg på väggarna i sovrummet ovan. Har du färgkod till den? Önskar dig en fin dag!

  1. Maurits/z är så bra pojknamn! Himla nöjd med att han heter det och han med, fats han kallas av Moje av de flesta. Det är HoP No Filter från Nordsjö (en kulör jag själv tagit fram åt dem för några år sedan)

 4. Nej, ingen mer snö! Snön som kom förra veckan har förstört så mycket i Nacka där jag bor. Tallar har gått av på mitten, stora vackra ekar har fått sina grenar knäckta. Syrénhäckar ligger knäckta de också m.m.m. Så ledsamt att se.
  Hur har ni andra i Stockholmsområdet?

  1. Nä det är tråkigt när det blir FÖR mycket av det goda! Här, Västerås, fick inte alls lika mycket.

  2. Här har det knäckts mycket också. Men allt beror på den torra sommaren. mycket kommer blåsa ner och knäckas i vinter tyvärr 😪 klimatet…osv

 5. Vi börjar känna av klimatförändringarna på nära håll, tänkte så idag tyvärr…

 6. Himla mysigt rum!
  Du hade tidigare i ert sovrum en tavla från Svenskt Tenn, med ett träd på. Har du kvar den? Kanske hänger den på ett annat ställe i huset. Tänkte om du vill sälja? ☺️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg