ROYAL BLUE

 

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Häromdagen var iväg på middag och då såg jag ut så här! I riktigt härlig knallblå spetstopp matchat med stora örhängen med stenar i blått. Blixtsnabbt väldigt festligt när ,an adderar just såna här maffiga örhängen eller hur! Örhängena hittar ni här

.

.

Knalliga färger kan ju bara vara såå snyggt ihop med svart och kanske extra mycket just riktigt blått . Den här spetstoppen är ett riktigt festtips, den är i trikå och hur skön som helst att ha på sig. Finns här Har själv även klickat hem den svarta då jag älskar modellen. Jag har S)

.

.

Extra plus för puffet på ärmen, äälskar när det är något extra på axlarna! Till har jag byxorna som finns här och som sitter löst och jättebra (utan att bli vida och fladdriga) med avsmalnande ben.

.

.

Ikväll är vi home alone jag och skatterna (H är ute och reser med jobbet igen) och tänkte vi skulle har lite extra lill-lördags-mys och moviedinner så nu ska jag gå iväg till affären här och fixa mat och gottgott tills dess.  Sen när de har somnat så ska tomtemor minsann sätta igång med stora klappracet… Alltså fyra barn innebär ju en del listor som ska bockas av om man säger så:)

.

.

KRAM

.

.

 

3 kommentarer till “ROYAL BLUE

  1. Verkligen snyggt! Vill beställa men finns det en rabattkod? Du brukar lägga ut det! Kram 🥰

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg