SERIETIPS – WHITE LOTUS SÄSONG I & II

.

Idag ska ni få ett riktigt bra serietips snyggingar! Om ni gillar lite svarta satiriska serier i lyxig exotisk resortmiljö i Californicationstil vill säga. Oh my vad jag älskade Californication förresten och har verkligen letat efter en liknande skruvad serie där ungefär precis allt kan hända (och visas) hos de mycket rika . För White Lotus handlar om dysfunktionell överklass, droger, flippade personligheter och relationer, sex och ja tragik. Jag började kolla på första avsnittet för något år sedan och tyckte mest det var märkligt och för skruvat och tramsigt – var det drama, thriller eller komedi? Men sen när jag började titta om i höstas, efter att läst bra om serien, så blev jag gelt fast och har nu precis sett klart båda säsongerna (sista avsnittet släpptes i förrgår)

.

Säsong I (den allra bästa)  utspelar sig på White Lotusresort på Hawaii och säsong II på  White Lotusresort på Sicilien och båda ser du på HBO.

.

 

.

Detta är inte en serie för den pryda och man får skåda ”ett och annat” om man säger så – en del O.M.G moment mao! Älskar sånt. Och det är så himla mycket som är bra med just White Lotus: fotot är klockrent, karaktärerna är magiska, skådisarna underbara (Murray Bartlett som resort manager Armond är bland det bästa jag sett sen Johan Cleese i Pang i Bygget), miljöerna fantastiska och musiken är så himla bra (Säsong III är visst på g, tackar tackar HBO)

.

.

 Dagens serietips vänner! Så du vet vad du ska kika på i mellandagarna:)

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “SERIETIPS – WHITE LOTUS SÄSONG I & II

  1. Håller med, såg sista avsnittet i går 🙂
    Men som du säger, säsong 1 är ju den allra bästa.
    Längtar tills säsong 3 kommer, ska bli kul att se om det är som man tror, vilka karaktärer, hahaha…

  2. Har också sett ”White Lotus”, båda säsongerna. Riktigt, riktigt bra. Från mycket bra serie till mycket bra film: Har man inte sett Ruben Östlunds ”Triangle of Sadness” så bara måste man!

  3. Superbra och annorlunda serie. Jag gillade andra säsongen bäst. Tanya är min favorit 😊. Håller med om att musiken är bra också, skapar lite djurisk/mystisk känsla.

  4. Jag är tvärtom, hahah, förstår verkligen inte hypen och hur så många kan gilla den. Jag får ångest av att se den av hur sjuka och konstiga karaktärerna är, gillar inte dialogerna, serien och musiken i den ger mig rysningar 😆

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg