ÅRETS KLAPPAR

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK HEMTEX

.

Så var en liten del av årets klappar inslagna! Årets paket går in rostrött och natur/beige med lite guld och vitt och smutsrosa. Rostrött har verkligen blivit min favvojulfärg, funkar toppen till färgerna i vårt hem och är den röda färg jag gillar allra bäst. Vill sätta lite lack på några paket också, bara för att det är så klassiskt och doftar såå gott när man håller på…

.

.

.

Det mesta till paket inslagningen kommer faktiskt från Hemtex, visste inte ens att de hade sånt i sortimentet och SÅ fint! Etiketter och stjärnor och härliga papper (och nu med 40% off på allt jul) En del var slut på online men jag betalade och hämtade i butiken nere på stan istället. Tips. (Sen så är det en del från Ellos också, som det randiga pappret och det roströda bandet)

.

.

,

Alltså jag älskar att slå in paket, OM man har tid vill säga så det gäller att vara ute i tid! Minns ett år för länge sen när H fick panikåka runt på nattöppna bensinstationer dan före dan för att fixa julpapper i sista minuten för att det plötsligt tagit slut… Inte så där superjulmysigt att sitta uppe kl 01 och stresslå in paket i tokfult mönstrat Q8-papper haha (Numera är man ju gammal, vis och klok och 1. Är ute i god tid 2. Har ett mycket vuxet prydligt & snyggt presentpappersförråd, ”utifallatt”:)

.

.Så är en gran beställd! Sköönt att ha det gjort faktiskt, köpte en online från Smålandsgran. Hur smidigt som helst  ju med att näthandla gran och jag hoppas den är riktigt grann & ståtlig (till skillnad från förra årets katastrof till ledsen gran..)

.

Nej nu måste jag ner i tvättstugan och lägga i ännu en tvätt, för hallelujah som Gunilla Persson säger – vi har fått en fungerande tvättmaskin igen idag!! Kan vara bästa julkappen nästan:)

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “ÅRETS KLAPPAR

  1. Alltså det bästa med att bli äldre…man har ett förråd av det mesta, både prylar och erfarenheter. Vi har alltid jularna hemma hos oss och jag älskar det. Men mins verkligen stressen från första åren när man ville att allt skulle vara perfekt men det saknades dukar, porslinet räckte inte till alla och uppläggningsfat hade jag missat helt. Nu finns allt och mer där till.

  2. Vilka fina paket 🙂 Älskar också att slå in om, som du skriver, man har god tid på sig.
    Ha en fortsatt fin vecka…snart juuuuul 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg