GRANEN ÄR HÄR!

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Yes då var julgran fixad! Oc h i år blev det en alldeles lagom stor silvergran som kom med bud hem med ursöt Nisse från Smålandsgran. Har aldrig haft en Silvergarn förut så detta blir spännande att packa upp imorgon! (Den ska få stå i garaget och vänja sig lite först:)

.

.

.

Och nu håller vi tummarna att detta vita härliga och krispiga vinterland får vara kvar till jul! Ser ju inte helt lovande ut just nu (ska bli typ 5 plus nästa vecka och regn buhu) Men det är lite olika väderbud så vi hoppad på det bästa!

.

.

.

Jag älskar ju ääplegrön t och måst ju tipsa om den här klänningen (jag har strl S) och de här matchande örhängena om ni gör detsamma (Rutiga läckra strumpbyxor finns här) Så skön och extra fin till jul! Denna snygging har jag på mig ikväll när vi är bortbjudna på middag ikväll.

.

.

Ha nu en riktigt fin  lördagskväll raringar!

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “GRANEN ÄR HÄR!

  1. Min erfarenhet är, att silvergranar har en inte alltför angenäm doft, de år vi har haft dem så har de luktat lite som om ”katter gått på lådan”, så nu har vi återgått till Kungsgranar. De luktar inte särskilt mycket gran, men de luktar inget annat heller😉 Håller tummarna för att ni får en luktfri gran✊🏻

  2. Vi hade silvergran på jobbet för något år sedan och vi fick kasta ut den innan jul. Den luktade inte allt för gott

    1. Men gud vad konstigt, våran gran luktar ju jättegott! Friskt och härligt bästa grandoften på länge😍

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg