JULSTRUMPOR & SNYGGBYXOR PÅ PLATS

 

REKLAM FÖR ELLOS

.

Idag var det dags att hänga upp julstrumprna på öppna spisen tyckte Maurits och då var det bara att kila ner till garaget och plocka fram dem med! Alla katterna har ju numera varsin fin i Morristyg (de hade ju från början sina gamla i sammet men de kalasade ju mössen på för några år sedan…)

.

.

.

Ska lägga grangirlang runt spiselkransen också som jag brukar, kommer dit senare idag! Skynda skynda, fixa fixa nu är det inte många dagar kvar till JUL:)

.

.

.

Och idag måste jag bara tipsa om de här kostymbyxorna, de är såå snygga! Lite utsvängda svarta kostymbyxor i fint tyg som sitter åt kring låren. Jag har strl 36 och jag skulle säga att de är normal-små i strl. Till ha jag denna top som har en läcker cutout effekt över brösten.

 

 

 

.

Grön blus här, svart blus här, kort svart kjol i vävt tyg här, grön spetstop här och svart lång sammetskavaj/klänning här.

.

.

Ellos har ju som vanligt massa festligt fint för alla högtider och stunder! Med min rabattkod gfår ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/12.

Koden är: PETRADEC22

.

.

Ha nu en riktigt mysig fjärde advent!

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “JULSTRUMPOR & SNYGGBYXOR PÅ PLATS

  1. Så himla snyggt, men jag ska väl krångla och fråga vart dom snyggelisnygga örhängerna kommer ifrån, är det Kappahl?

    Så tacksam för svar <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg