JIPPI DET BLIR EN VIT JUL!

.

Ett nytt tunt men vääldigt viktigt vitt täcke över huset på Stallis

 

Heeeej dan före dan!

.

Jamen då kikar jag in till er en kortis så här mellan Saffranscheesecake och currysill!

Gissar att ni kanske inte är så himla många som hinner in här idag, det är nog fullt upp hos de flesta:) Jag har iaf dukat klart redan och har bara 5 klappar kvar att slå in efter sillfixet, sen är jag faktiskt helt klar och ska duscha och skrubba och peela och lägga en skön ansiktsmask innan den bli myspysen på och Bingolotton och skinksmörgåsen. S k ö n t. Tänk att man verkligen trodde att man skulle hinna precis allt på en och samma dag förut! Eller det gör man ju kanske men det blir liite för stressigt, iaf för mig. Bättre att ta det softm har tom fått till en riktigt lång prommis i solskenet. SÅ fin krispig vinterdag här i Småstaden.

.

.

.

Och tänk att det blev snö igen tjoho! Precis som vi har önskat och lagom till jul. Igår kväll tokregnade men så vaknar man till detta, tack vädergudarna för det. S å mycket mer julstämning med snö!

.

.

Och så var jag och hämtade min julafrtonsklänning på posten idag som nu hänger på hallspegeln. Blir en svart spetsdröm🤍

.

.

.

Sa fick jag till lite nya fräscha julnaglar på salongen och ja det fick vintrigt ljusa! (Har gjort rött så många ggr och tröttnar alltid efter två dagar:)

.

.

.

Och på köksbordet står denna ljuvliga ståtliga julbukett! Egenhändigt ihopsatt av snittisar från Blosterlandet (alltså de hade så himla mycket fint och fräscht)

.

.

Jag är så där julpirrig ni vet och är i helt rätt stämning här och det är så himla mysigt.  Hoppas ni har det riktigt bra nu alla finisar och är rädda om er själva och de runt er och får en alldeles alldeles

.

 H Ä R L I G   &  G O D  J U L

.

🤍

.

.

5 kommentarer till “JIPPI DET BLIR EN VIT JUL!

 1. wow va härligt det låter! ❤😍
  Här har jag jobbat m fakturering precis hela dagen in i det sista.
  Inte hunnit ett jota de sista veckorna.
  Svampinfektion from hell efter pencillinkur pga UVI.
  Stod i duschen när det ringe hysteriskt på tel i 3 omgångar. kan lova att det brann i skallen😅 det var ett blombud. Jättefint ❤
  var in till centrum idag f att ordna en present t imorrn. men det var fullt på alla 3 plan i parkhuset så de var bara att åka hem och jobba vidare.
  jösses..jag avskyr allt vad jul heter..det skapar bara stress i mig.
  Nu åker jag bort imorrn. så tacksam f det ❤
  å nu tänker jag vara ledig ett tag 🤗
  God Jul!

 2. God Jul.
  Med maken inlagd på Covid IVA och själv satt i karantän pga att jag säkert är smittad, så blir det en väldigt lugn helg här i norr. Var rädda om er och de ni har runt omkring er!

  1. Åh känner med dig..jag hoppas du får det fint ändå och att allt går bra för maken <3

 3. Dear Petra, I wish you a merry christmas. Thank you for all your contents. I love them so much and also you and your family. Kisses and hugs

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg