JULBAL

 

.

Snabba pics tagna igår för fest väntade!

..

Åh igår var min isprinsessa på julbalen på Stadshotellet precis som jag själv var som student en gång i tiden för ja typ ett par hundra år sedan… Fick en liten tår i ögat över hur s t o r hon har blivit min lilla lila Lolo och hur galet vacker jag tycker hon var  i sin balklänningoch ja hur fort tiden går! Skjutsade som mycket mallig mamma henne hem till en klasskompis som hade lite förfest.

Redan dags för julbal, tänk va.

.

.

Nej jag vet tyvärr inte var klänningen kommer ifrån (Lolo beställde den från England tror jag) och nu ligger min lilla kokosboll och sussar så jag kan inte fråga. (Ifall någon undrar över det🤍)

.

Nej nu måste jag verkligen sätta fart här! Har ett uppdrag som ska fixas asap och här sitter jag i jamasen fortfarande i soffan – hurry hurry. Dan före dan före dopparedagen nu kör vi!

.

Men vi ses snart igen vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

16 kommentarer till “JULBAL

  1. Vilken vacker familj ni är, hela gänget. Det verkligen strålar om er, det måste vara roligt att se så bra ut!

  2. Lika vacker som sin mor! Tack för din härliga blogg, så skönt att bjudas in till ert vackra hem en stund när världen ser ut som den gör just nu. God jul till dig och de dina!

  3. Vilken vacker dotter du har! God Jul till hela familjen, ta hand om varandra! Tack för en fin och inspirerande blogg!

  4. Vilken vacker dotter! Så lik sin fina mamma. Och klänningen är magiskt fin. Önskar er en riktigt God Jul. Kram kram.

  5. God jul , super vacker klänning din dotter hade! Vart har ni hittat den? Har en dotter som ska ha student bal och vi letar ivrigt efter en klänning till henne. Kram.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg