JULAFTONENS

.

Ojojoj idag gör inte denna bloggerskan mycket kan jag berätta, till skillnad mot igår! Alla ni som fixar julafton för kära släkten vet vad jag pratar om, man är  lite mör en sån här dag pjuh:) Och det är så helt vansinnigt skönt att inte ha en endaste grej som måste fixas eller lagas eller shoppas idag. Ingenstans behöver jag åka och kylen och skafferiet är proppade med massa mat. Chokladkartonger högt och lågt som jag kan mumsa ur och myspysen är på. Moje är lite krasslig (vet ej om det kanske är någon influensa på g) så vi ligger mest i soffan och kollar filmer tillsammans<3

.

.

Men gårdagen blev hur lyckad som helst – glada goa släktingar och förväntansfulla och nöjda barn. Julmaaten var sååå god (både den vi gjort och det som levererades) och stämningen var på top vid julbordet! Och utanför altandörrarna syntes en alldeles sån magiskt fin vit och vintrig vinternatt. Jag hade denna klänning som julaftonens och den var helt perfekt att vara värdinna i, liksom fluffig och luftig  och toksnygg och festlig med puffärmar och all  den där spetsen. (Finns här.)

.

.

Ser ni det stora paketet till vänster – det visade sig vara mit… (Lovar att visa innehållet:)

.

.

.

Och mina tre yngsta älsklingar såg ut så här igår – också klädda i svart! (Bea supersöta klänning är hittad på Kappahl och Lolo´s vet jag tyvärr inte var den är ifrån)

.

.

Önskar er alla en härlig soft juldag<3

.

.

KRAM
.

.

.

 

8 kommentarer till “JULAFTONENS

  1. God Fortsättning, måste bara skriva att du var vansinnigt snygg på julafton😍så roligt med inspiration 🥰vilket märke på strumporna? Ska kopiera dig direkt. Synd att du inte skriver och tipsar om vilka behandlingar du gör. Men det skapar väl storm av vissa🙄Ha en god fortsättning på julen och mera outfits och tack för en mycket bra blogg 🥰🙏

  2. God fortsättning! Jag hade verkligen en julafton som var raka motsatsen till din. Maken inlagd på Covid IVA och där är det såklart besöksförbud. Jag har suttit ensam i karantän i fyra dagar nu och inväntar mina förkylnings symtom. Trots oron så har det har varit så lungt och skönt att faktiskt slippa julhetsen.
    God fortsättning önskar jag dig och din fina familj.

  3. God fortsättning, det ser verkligen mysigt och stämningsfullt ut! Jag är dålig på att skriva till dig, men vill säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag uppskattar att du uppdaterar så ofta, jag vet att det är mycket arbete att vara så konsekvent under så lång tid. Och du delar av dig av mycket, både härligt och jobbigt sådär som livet är. Många bloggar kommer och går, men din finns alltid kvar och när man tittar in så finns där nästan alltid något väldigt aktuellt. År efter år. Du ska vara väldigt stolt över det.

    Tack för en jättebra blogg! Önskar alla Gott Nytt År!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg