SOM GODIS FÖR KROPPEN

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Så har jag åter igen fyllt på badrumsskåpet med mina mysigaste skönaste ”till-kroppen-varje-dag”. Ja jag har verkligen hittat en serie med matchande deo/duschkräm/body lotion som är suveräna och kostar lagom och som doftar l j u v l i g t. Jag har faktiskt fått flera komplimanger som ”men vad gott du doftar!” då jag enbart använt dessa tre. Franska Nuxe är ju ett kärt gammalt märke för mig, har ju använt deras produkter i många år (ni vet den klassiska bodyoljan Huile Prodigieuse bla, bästa naturliga glowet på sommaren) Visa märken blir man bara glad över och Nuxe är ett sådant, shoppade det först på franska apotek på 90-talet.

 

 

.

Smörja med en bra lotion efter varje dusch är nödvändigt om vinterhuden ska må bra, får typ paniik över torr hud. Torra fnussiga  vader och kracklerade hälar, brrrr, mitt värsta. Nuxe Body Milk gör huden mjuk och len och kletar och klibbar inte, väldigt lätt att  applicera. Doftar FANTASTISKT fräscht. Finns här

.

,

 

.

Nuxe har flera olika serier men vill du dofta som jag (alltså gottgott:) så heter den här serien Rêve de thé. Noter av grönt thé, rabarber och örter. Svårt att förklara doften men den är som den fräschaste tvål.

Sköna duschgelen, som till 95% består av helt naturliga produkter,  hittar du här.

.

.

.

Min deo som är snygg och fräsch och dryg och som håller hela dagen. Väldigt prisvärd (nu bara 100 kr) men känns verkligen lyxig. Deon hittar ni här

.

.

.

Nordicfeel har just nu Beauty Deals på massa produkter (bla från Nuxe) på mellandsgrean så passa på om du kanske vill ha ny make-up eller en inpackning eller kanske nytt dofta gott till nyår!

.

.

KRAM

.

.

.

 

7 kommentarer till “SOM GODIS FÖR KROPPEN

  1. De beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en je gezin. Dutch because I am Dutch and live in Nederland but in English All best wishes for the new year for you and your family. I always enjoy your beautiful posts and you and yours in it.

  2. Tack för ett inspirerande tips om lotion mm! Din klocka är så snygg, vilken färg är det?

    God fortsättning till dig och din familj!

    Kramar Hanne

  3. Nyfiken på ditt stora paket som du fick i julklapp, kan det vara den stora taklampan som skymtas på ena bilden?
    Jag undrar också vilken storlek du har på toppstjärnan till julgranen? Tänkte investera i en på rean men svårt att veta vilken storlek som blir bäst.

  4. Nuxe är lite bortglömt märke? men verkligen superhärliga. älskar deras handkräm cica repair:) håller tummarna för du ska fira nyår hemma pga bilder på nyårsdukning;)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg