BÄSTA NYÅRSBILDEN?

.

 

Jaha det här var alltså den bästa bilden jag kunde hitta på mig i nyårets klänning??( (Det mesta av de andra på mig i mobilen var helt enkelt för rörigt, suddigt eller ”privat” att visa;)  Hur som helst hade jag en lång silkig kavaj med markerade axlar och knyt i midjan som är riktigt riktigt snygg! Och vet ni det är en lite rolig grej med denna kavaj – den kostade nämligen bara 125 kr…  Jag brukar vara rätt dålig på fynd och detta måste nog vara rekord. Ville ha en lång stor kavaj på nyår och den jag somnat in på H&M var slut på nätet, fanns bara en kavaj kvar i min strl i V-äs och så jag cyklade ner dan före nyårsdagen för att shoppa. Då hängde kavajen på rean pga onlineretur och såg ut som en riktigt ledsen fläckig trasa. Expediten sa att det nog var oljefläckar(!) och att jag fick den för 125 kr. Jajaja, jag köper den på vinst och förlust tänker jag – får väl köra den i tvättmaskinen. Sagt och gjort och fick en superfin ren kavaj som satt som en smäck:) (Dessutom hittade jag även vrålsnygga strumpbyxor på H&M)

.

Nej nu är det  nog dags att avslöja för barnen här vad vi ska göra för mysig trip om några dagar. Jag har bokat något som jag tror de (och jag) kommer gilla…

.

Önskar er en fortsatt skön jullovsmåndag (om ni är lediga) annars får ni ha en skön vanlig måndag så klart!:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “BÄSTA NYÅRSBILDEN?

  1. Supersnygg är du! Så cool kavaj. Nyårsdukningen var också jätteläcker. Gott nytt år och tack för all härlig inspiration du ger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *