IDAG FIRAR VI TRULLE!

 

 

Idag har vi alltså födelsdagsfirande nummer uno denna vecka för idag fyller min allra första baby hela 22 år – hurraaa!!! Det blev ju så klart inget firande hemma imorse eftersom Trulle bor i egen lägenhet på stan (och jag har fortfarande inte gjort klart i hans rum – k a t a s t r o f. Men jag har på riktigt tyckt att det blev så  trist och tomt när, trots att det är det mest naturliga som finns att ens barn flyttar hemifrån!) Men ikväll ska vi hem till honom och sen ut och äta middag tillsammans med mamma och pappa, mysigt mysigt.

.

.

.

Japp så här ser det ut för jämnan – dörren till det gamla pojkrummet är alltid stängd för där inne står bara oanvända färgburkar, golvskydd och en stege typ. Men snaart så ska den här sjåpiga mamman kavla upp ärmarna och fixa där inne!

.

.

.

Dricker em-latten och slår in de paket som inte var klara här i matsalen och solen strålar fortfarande in (kl 15) det är bara så fantastiskt skönt med ljuset igen eller hur!!!

.

.

.

Minns någon! När Trulle var liten – ett reportage om huset där jag bodde då med mina två små barn plus Ralph.

.

Den 30 januari 2001 var det också sol men s v i n k a l l t kan jag berätta för er som inte minns det och jag fick den sötaste snällaste lilla monchichin (Truls såg precis ut som en sån) man kunde önska sig. Med stora undrande ögon, uppnäsa och massa hår🤍🤍🤍

.

Nej nu måste jag fräscha till mig här, jisses vad klockan går!

Hoppas ni har en riktigt fin måndag alla!

..

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “IDAG FIRAR VI TRULLE!

  1. Så kul att få se reportaget från ”Plaza interiör”.
    Jag visste inte att du haft ett annat hus tidigare. Din goda smak och snygga inredningsstil syns även där. Skulle vara spännande att få se mer från det huset med😊.
    Och ”Ralph” var ju helt underbar🥰.
    Ha en fin födelsedagskväll🥳

  2. Kan du inte göra ett reportage om din stilresa inrednings mässigt genom åren, typ köket i reportaget och köket du har nu, vardagsrummets förändringar genom åren osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *