I đź–¤ ANEMONER

.

Imorgon är det alltså Beas födelsedag och idag har jag och Lolo fixat massa tills dess! För hon ska firas ordentligt så klart (fjortis blir man bara en gång:) Som vanligt köpte jag en finfin bukett till födelsedagsbarnet, det gör jag alltid. Hör liksom till, precis som tårta och ballonger och paket. Ikväll ska jag duka till födelsedagsfrukosten imorgon i matsalen, bra att förbereda kvällen innan för  det brukar vara lite tempo för att hinna med all morgonuppvaktning innan skolan kickar igång för dagen!

.

.

.

Hittade min säsongsfavorit anemoner bla, tycker det är helt ljuvliga och speciellt i den där underbara blekrosa-vita färgen mmmm! Man kanske skulle testa att förodla just sĂĄna här Bukettanemoner själv men undrar om man kan göra det pĂĄ vĂĄren och om det funkar bra – har nĂĄgon av er testat? FörstĂĄ vad fint i stora krukor pĂĄ terassen…

.

.

Nej nu ska jag smita ner i loungen i källaren och slå in ännu mer paket här (och kolla Bachelorette USA samtidigt:) men jag hoppas ni har en skön tisdag vänner.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “I đź–¤ ANEMONER

  1. Jag har provat att odla anemoner, det blev bara blad för mig och inga blommor. Men det säger nog inte så mycket egentligen, särskilt som jag verkligen inte har några gröna fingrar. Du får pröva och se:-)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg