MELLOSTART

.

Idag har vi haft en sån där riktigt soft lördag här i Småstaden! Det har åkts skridskor på Mälaren med kompisar, det har fixats nya våriga nagar (körde rosa Ombre fast tvärtom, s å fräscht ju) det har målats en del och det har lagats Saltimbocca alla Romana till en smarrig linner som v e r k l i g e n hoppade in i munnen (som det ju betyder på italienska). Kan ju vara det GODASTE som finns! Ni får receptet imorgon snyggingar.

.

Nu väntar en sån riktig mysig svensk hemmalördagskväll med Mellotart på tv, smågodis och swedish fika! Tröttnar aaaldrig på att göra just såna här familjekvällar, det behöver inte vara mer än så än att alla ligger i en hög i soffan och pratar om vilken låt som är bäst eller som var sämst! Rösta och trycka i sig massa ónödigt gottgott mmm. (TOKÄLSKAR min familj🤍)  Såg förresten att Elov & Beny är med ikväll, hejja dem! Bubbel på Balkongen gick ju tokvarm i bilen i somras. Ni kanske inte vet att de har skrev en låt för länge sen där de ”tänkte på mig”! Jodå så är det  (”Vi har gjort en låt som heter ”Fasad”. När vi skriver låtar brukar vi ofta tänka på en specifik person som låten handlar om. I detta fall råkade det bli så att vi tänkte på dig under hela processen, lyssna gärna och svara med vad du tyckte/ Elov & Beny” ) Den kan ni googla om ni vill njuta ev en riktig skön dissning haha. Woauwoauuu;)

 

..

.

Mamma har laddat godisskålen redan! Och jag man kan äta godis även när man undviker  tex pasta (fick lite bassning om det) Det ena utesluter ju inte det andra och hoppar man det ena kan man ju unna sig mer av det annat! Jag är ingen absolutist och är en ordentlig livsnjutare och skulle inte stå ut om jag inte fick frossa onyttigheter också (Och yes jag blir fortfarande lika glad över ha en stor skål av en favoritgodisar:)

.

.

Nej nu ska jag hoppa min i duschen är och köra lite hemma spa men vi ses imorgon igen! Ha nu en härlig lördag alla<3

,

KRAM

,

.,

.

8 kommentarer till “MELLOSTART

 1. Alltså när hela familjen sitter i soffan får ni inte nackspärr när ni titta på tv? Är det inte typ en trappa framför er tv? 🙈 Får ingen ro i kroppen, får inte ihop det där riktigt. 🤣

 2. Härligt med mellokväll och att ligga huller om buller hela familjen där i soffan!

  Jag har likadana casall-tights som du visade! Tycker de är både skönare och håller passformen så mycket längre än många andra! Väl värda sitt pris!

  1. Håller med dig Maja om casall-tightsen. Hög kvalitet och värda priset. Vad tyckte ni här inne om Mello igår då? Jag bytte kanal för första gången i mitt 51-åriga liv. Har alltid velat se alla bidrag innan den stora finalen men igår var det ju så att man 🤬 Rena rama 💩!! Jon-Henrik och co gick rättvist direkt till final dock.

   Och Petra: Ät godis med gott samvete, och pasta när du vill … att folk bara orkar ha åsikter 😴

 3. Haha, jag resonerar som du. Jag skippar pasta och bröd men njuter av mitt lördagsgodis 😂❤️

 4. Men jösses vad elakt av Elov & Beny att skriva så till dig! Hur kommer man ens på tanken att skicka ett sådant mail 🙁

 5. Haha, skrattar högt åt att du bjussar på en diss från Elov o Benny! Din blogg kan verka ytlig, du har ju en 100% säker stil och har ett så inspirerande hem. Men det är faktiskt för att din personlighet och humor lyser igenom allt du skriver som jag har följt dig i alla år. Älskar din inställning till livet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg