HAPPY FREDAG ALLA!

.

Först av allt – så intressant med alla tips och hälsningar och råd på förra inlägget och så tråkigt att vi tjejer måste må så himla risigt!!! Känns som jag måste gräva ännu mer i det här med hormoner för så här kan det ju inte få vara heller. Lovar att återkomma med ev hjälp som jag får och tips på klinik etc (har inte bestämt mig riktigt än var jag ska gå för att få hjälp)

.

Men idag har jag iaf fortfarande toookpms, har tränat igen och nu väntar middag på stan med svärisarna!

 

Önskar er alla  fina en härlig fredag. Tack för att ni kikar in<3

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “HAPPY FREDAG ALLA!

 1. Kan varmt rekommendera Noonakliniken i Stockholm; de är specialiserade på klimakteriebesvär.

 2. Hej, tänk så man ska kämpa, men fint att ha så många fina runt dig här. Jag har haft fruktansvärt humör och även migrän kopplat till min mens. Men efter att jag började kartlägga min cykel, är usel på att komma ihåg saker så skrev upp allt i en app. Typ humör, allmänt mående osv har jag kunnat kartlägga att jag mår pyton 8 dagar innan mens och har då stor chans att få migrän. Men med den vetskapen kan jag då tänka efter lite extra, dra ner på sockret och sånt som jag vet påverkar migränen. Sen 2 dagar efter avslutad mens är det jag som är Queen of the World, mår som en jäkla gud och livet är fantastiskt. Det är det bästa med kartläggningen, jag vet hur jag mår och kommer att må vilket gör att jag kan planera och dessutom vara lite snäll mot mig själv när det behöv. Har dessutom börjat äta woho tabletter som för mig är rena magin för humöret. Heja dig som kämpar!

 3. Först vill jag bara säga att din kjol och tröja är galet fina.

  Jag hade också en del problem svettades och frös av och till och sov uselt om nätterna. Sedan en några veckor tillbaka har jag börjat äta Novofem och jag mår så så mycket bättre. All lycka till med dina besvär.

  Ha en bra helg

  https://kamillaskamera.com/

 4. Jag är i samma ålder som du Petra
  mina tips:inga tabletter,
  kalla dushar på morgonen , inget socker , och inget vit mjöl,
  very low carbs
  kan lova! igen pms och igen migrän
  Utmana dig 2 månader 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg