SKÅL FÖR EN SUPERSOFT LÖRDAG

.

Kom precis hem efter lördagens tur ner på stan! Har fixat med en hel del idag – en del fint som shoppats yeeey och så har det städats i garderober och bakats lite här hemma (en mumsig kanelbullesockerkaka som jag svängde ihop till mellofikat ikväll) Solen strålar denna lördag och det ger en ju så mycket mer energi helt plötsligt! Allt blir ju ungefär 100% så mycket vackrare och härligare med sol inte sant och humöret s å mycket bättre (när det är nere på typ noll kan det ju bara gå uppåt inte sant;) Ikväll blir det mysig mellokväll igen och jag har redan snott åt mig ett glas krispigt vitt här soffan och ska snart sätta igång med middagen som blir Saffransrisotto med pilgrimsmusslor för alla utom Moje (så klart, den lilla kritikern äter bara pasta, pannkaka och pizza just nu!) Ska bara avsluta detta lilla blogginlägg och fylla på med ved i öppna spisen:)

.

.

.

Solsken och torrt Riesling i mitt vardagsrum!

..

.Ska ni också kolla mello? Hoppas det är bättre låtar denna deltävling, förra omgången var ju något av en katastrof men programledarna gjorde ju att det var värt att titta ändå. Jesper Rönndahl är ju bara det gulligaste som finns? (har lite crush på honom tror jag haha, älskar hans humor) och Farah är ju Farah, som alltid så där avslappnat skön och säker.

 

Hoppas ni alla har en BRA lördag godingar!<3

..

KRAM

.

.

 

15 kommentarer till “SKÅL FÖR EN SUPERSOFT LÖRDAG

 1. Härlig lördag låter det som! Nu blir jag nyfiken vad du har shoppat så klart 🙂 Du kanske visar sen?

 2. har tidigare påpekat din tavelhängning …. nu hänger ju tavlan i höjd med fönsterbrädan och lite för långt ner på väggen. Höj den 2 decimeter bara så kommer det se bättre ut . Tavlor skall hängas mer som att dom går ihop med möblerna mer än med taket men du har din lite för långt ner . Blir helt fel o min åsikt .
  Bara ett vänligt tips . Hälsningar Maria

  1. Men vad oförskämt av Petra att hon inte redan har flyttat sina tavlor, du har ju ändå sagt till hur de ska hänga tidigare! Enligt dig blir det ju helt fel, så vi får verkligen hoppas att Petra lyssnar på dig nu och inte själv väljer hur hon vill hänga sina tavlor.

 3. Till dig ”Maria”. Finns inget fulare än när tavlor (och övrig inredning) inte håller ihop och är för långt isär. Att hänga en tavla som du tycker, högre upp, är estetiskt fel.
  Och detta är by the way det enda jag håller med om i denna bloggen. Är en tjej med piercingar högt och lågt och tatueringar all over, men ögat för estetik har jag.
  Häng dina tavlor som du vill! Visa gärna bilder på hur det ser ut också så kan jag komma med råd och hjälp.

 4. Hej Petra,
  Skulle vara kul om du tog bilder på Eilersensoffan lite mer i närbild så man ser tyget. Denna soffa i just det tyget är min favorit sen lääänge 🙂

 5. Jag tycker det är snyggast att hänga tavlorna uppochner. Eller utochin. Blir så himla originellt och rätt så nu hoppas jag du omedelbart lyder mitt råd så det blir lite ordning på konsten 😆

  1. Ut och in låter som en ny trend😄😄undra om den står med i tavelhängslagboken🤪

 6. Vilken mysig lördag!
  Och ja, jag håller med dig angående mellon, musiken sådär men programledararna i år är ju dom som gör det värt att titta. Jesper Rönndahl är ju så härlig och även Farah. Ett tips från mig om du inte redan gjort det, lyssna på hennes sommarprat! Så otroligt bra, gripande.
  Kramar

 7. Hej,
  oberoende av hur tavlan hänger är jag just nu nyfiken på giraffkudden. Varifrån kan jag köpa mig en lika härlig?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg