TROLLDEG

.

Hejochhå här hemma har vi vabb för tillfället! Eller vi vabb-vaffar jag och Moje eftersom mamman inte heller är direkt tippelitopp. Moje blev plötslig magsjuk i lördags natt och ja jag har fått min störtblödning plus tillhörande tokmigrän idag (men jihaaa pms är äntligen över iaf!) Så vad gör man för att sysselsätta sexåring som ju mår bra men är i magsjukekarantän? Jo man kan ju ta fram det gamla tricket trolldeg ur ärmen. Mjöl, salt och olja har man ju liksom alltid hemma:)

.

.

 

Vi bestämde oss för att göra smågodissmycken och kakor och dammsugare. Maurits är annars ingen ivrig pysslare direkt, till skillnad mot storasyster, men idag så gick det riktigt bra! Det var spännande med trolldeg (och den gulligaste lillebrorsan jag vet är han hur som helst<3)

.

.

.

Degen färdigpysslad, sen in i ugnen i sisådär 2-3 timmar.

.

.

Nej nu ska jag försöka styra upp inför morgondagen här! Detta är ju min grej, att fixa och piffa och ordna det mesta inför alla kalas och högtider, men nu går det liksom  inteoch det är ju så tråkigt. Får bara sitta här i soffan och sätta andra på ”hemliga Valentinuppdrag”!

.

Ha nu en fortsatt fin måndag vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “TROLLDEG

  1. Krya i massor, har ni andra klarat er? Sonen i samma ålder som Moje åkte på det i torsdags natt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg